Vanhempainyhdistys jakaa jokaiselle Häijään koululaiselle ja eskarille stipendin – “Tunnustus muutoksiin sopeutumisesta ja itsensä ylittämisestä”

Kuvituskuva Pixabay.

Häijään koulun vanhempainyhdistys on päättänyt jakaa tänä vuonna rahastipendit jokaiselle Häijään koulun oppilaalle.

Stipendit myönnetään tunnustuksena etäkoulun haasteisiin ja muutoksiin sopeutumisesta sekä itsensä ylittämisestä poikkeuksellisena aikana.

“Jokainen Häijään koulun 6-11 -vuotias oppilas on osoittanut ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta uusia työskentelytapoja kohtaan sekä kykyä hallita muutoksia ja sopeutua niihin, säilyttäen samalla lapsen kyvyn tuntea iloa ja riemua keväänä, jota varjosti myös epävarmuus ja pelko”, perustelevat yhdistyksen puheenjohtaja Maarit Kangasniemi ja sihteeri Liisa Leinonen.

Häijään koulussa on 72 oppilasta.

“Stipendi on 10 euron arvoinen. Myös eskarit saavat stipendin, vaikka virallisesti olisivatkin varhaiskasvatuksen puolella. He ovat osallistuneet myös etäopetukseen ja saaneet etätehtäviä karanteenin aikana”, jatkaa Leinonen.

Perinteisesti vanhempainyhdistys on jakanut stipendirahaa luokittain ja eri perustein yksilöille, mutta tänä poikkeuskeväänä yhdistys haluaa huomioida jokaisen oppilaan osoittamat taidot, jotka tavallisena keväänä eivät olisi tulleet niin voimakkaina esiin.

“Pienten lasten kyky sopeutua muutoksiin ja sisäistää uusia asioita koulun opettajien ammattitaitoisella ja lämpimällä johdolla on ollut upeaa seurattavaa. Näistä taidoista on hyötyä myös tulevaisuudessa”, yhdistys näkee.

Jätä kommentti