Kyläkirja Kiikan Koppalaisenmaasta työn alla – Tunnistatko oppilaita vanhasta koulukuvasta?

Kiikan ja Kiikoisten rajaseudusta, Koppalaisenmaasta, on tekeillä kyläkirja. Sitä työstää Koppalaisenmaassa asuva Juhani Lehtinen. Tekstiä ja kuvia on jo kasassa jonkin verran, mutta Lehtinen uskoo, että materiaalia maakunnasta löytyisi lisääkin.

Lehtinen toimitti Alueviestille vanhan kuvan Koppalaisen koulun oppilaista vuodelta 1935. Noin puolet heistä on tunnistettu, mutta lisää nimiä kaivattaisiin.

Kuvan oppilaat ovat noin 1922-1926 syntyneitä. Jos tunnistat heistä jonkun, voit ottaa yhteyttä Juhani Lehtiseen, juhani.lehtinen@wippies.fi

Keitä ovat kysymysmerkillä merkityt oppilaat, kysyy Juhani Lehtinen. Takarivi: ? , Jaakko Lehtinen, Erkki Huhdanpää, Tuomo Joensuu, Veikko Koivuniemi, ? , ? , Kauko Jänismäki. Kolmas rivi, seisomassa: ? , Arvo Kuusisto, Urpo Halme, Heimo Huhdanmäki, Pentti Lindfors, Aatos Ala-Kokko, ? Toinen rivi, istumassa: ? , ? , ? , Liisa Välimäki, ? , Kaisa Lehtinen, ? . Eturivi: ? , Irja Palonen, Anni Vormula, Eila Jänismäki, ? , Helmi Välimäki, Irja Sillanpää, Väinö Koivuniemi.

Jätä kommentti