Hyvät puolet esille! – Kehu meille Sastamalaa ja osallistu arvontaan

Miten sinä kehuisit Sastamalaa? Ilmakuva Vammalasta: Juris Latva.
Sastamalan kaupunki teetätti syyskuussa kuntalaiskyselyn, jonka avulla kerättiin asukkaiden ja kaupungin sidosryhmien näkemyksiä kaupungin kehittämisestä ja alkaneen valtuustokauden keskeisimmistä tavoitteista käynnissä olevan strategiatyön pohjaksi.
 
Yhtenä heikkoutena ja uhkana kyselyssä nostettiin esiin kurjistava, omaa paikkakuntaa vähättelevä puhe sekä negatiivisuus ja valittamisen kulttuuri.
 
Alueviestin toimitus peräänkuuluttaa positiivistä ilmapiiriä ja haluaa tuoda esille Sastamalan hyviä puolia. Kerro muutamalla lauseella Sastamalan vahvuuksista, tai kirjoita vaikka pidempikin, noin 2000 merkin kirjoitus.
 
Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kaksi 50 euron lahjakorttia: toisen K-Citymarketiin ja toisen Häijään Säästömarketiin.
 
Voit osallistua Facebookissa, kommentoimalla verkkosivun artikkelia tai lähettämällä postia toimitus@alueviesti.fi ja kirjeitse Alueviesti, Hopunkatu 1, 38200 Sastamala.
Julkaisemme myös sähköpostitse ja kirjeitse tulleita kirjoituksia, joten kerro viestissäsi saako julkaisun tehdä nimelläsi, vai haluatko kirjoittaa nimimerkillä.
 
Haaste päättyy 15.12., jonka jälkeen ilmoitamme lahjakorttien voittajille henkilökohtaisesti.

Jätä kommentti