“Klubin jäsenet kiertävät pitkin pitäjää” – Mouhijärven Joululehti jaetaan taas jokaiseen talouteen

Tältä näyttää tämänvuotisen Joululehden kansi.

Mouhijärven Leijonien perinteinen Joululehti ilmestyy taas marraskuun lopulla. Entiseen tapaan lehti on myynnissä muun muassa Häijäässä Kapsäkissä ja Säästömarketissa sekä Uotsolassa Salessa.

Koronapandemian yhä jatkuessa Mouhijärven Leijonat haluaa kuitenkin jo toisena jouluna peräkkäin muistaa mouhijärveläisiä laajemmin, ja lehteä pyritään viime vuoden tapaan jakamaan yksi kappale ilmaiseksi jokaiseen mouhijärveläiseen talouteen.

“Halusimme tosiaan tehdä tänä vuonna nyt jo 45. kertaa ilmestyvästä julkaisusta edelleen palvelutuotteen, joka osaltaan verkottaa mouhijärveläisen yhteisön yhteisen sanoman ääreen. Marraskuun lopulla ja joulukuun alussa klubimme jäsenet kiertävät pitkin pitäjää jakamassa lehteä”, kertoo lehden sisältöä yhteen koonnut Matti Mahlamäki.

Viimevuotiseen tapaan julkaisussa on vajaat viisikymmentä sivua paikallishistoriaa, tapahtumia ja pohdintaa tästä poikkeuksellisesta ajasta. Sen lisäksi lehdessä on aiempien vuosien tapaan kaupallisia ilmoituksia.

“Juuri ilmoittajat mahdollistavat niin viime- kuin tämänvuotisen ilmaisjakelun, heille siitä suuri julkinen kiitos. Ilman paikallisten ja laajemminkin koko Sastamalan alueen yrittäjien tukea ei näin mittava ponnistus olisi ollut klubillemme mahdollinen jo toisena vuonna peräkkäin”, kertoo lehden ilmoitusmyynnistä vastannut Veli Haapanen.

Jätä kommentti