Vammalan torin ja Häijään infotauluista tuli elämystauluja – Lataa maksuton sovellus ja tervehdi joulupukkia

Vammalan torin infotaulun uusi ilme. Kuva: Teresa Herrero Vidfelt.

Vammalan torin ja Häijään Sastamala-infotaulut on päivitetty elämystauluiksi, tiedottaa kaupunki. Taulut ovat siirtyneet yritysten välisen liiketoimintakaupan myötä AitoVire Oy:n ylläpitoon.

Infotaulut on päivitetty Sastamalan brändiväreihin, jotka ovat matkailun materiaaleista tutut vihreä ja oranssi. Taulut saivat pirteän ilmeen ja monet lähiseudun elämykselliset käyntikohteet ovat nyt esillä.

Keskellä Vammalan torin elämystaulua on Sastamalan keskustakartta. Aiemmin tyhjä Puistokadun puolelle näkyvä taustapuoli on saanut Tassulan ilmeen, joka on Mauri Kunnaksen näkemys vanhasta 60- luvun Vammalasta.

Kauppakeskus Häijään Äijän seinässä on puolestaan koko Sastamalaa kuvaava piirroskartta, joka on matkailuesitteestä tuttu aluekartta.

“Kolmas taulu on Sastamalan Löytötexin pihassa, se odottaa vielä vuoroaan ja mahdollista siirtoa toiseen paikkaan. Samassa pihassa on myös kaupungin oma infotaulu”, tiedotteessa kerrotaan.

Lisätyn todellisuuden avulla infotaululla voi tervehtiä joulupukkia.

Kaupungin omat ruudut esittelevät Pirunvuoren Kivilinnan, Kaalisaaren, luontokohteita, pyöräilyreittejä, tapahtumakalenteria ja yleisemmin Visit Sastamalan sivustoa, jossa on monta eri kategoriaa nähtävyyksistä ruokapaikkoihin, ostoksiin ja majoitukseen.

Ruuduissa on nettiosoite ja QR-koodi ohjaamassa lisätietojen äärelle. Paikallisia yrityksiä osallistui elämystaulun kunnostamiseen ostamalla näkyvyyttä elämystaulun sisältöön AitoVire Oy:ltä.

Elämystauluissa on jouluun asti koettavana virtuaalinen joulupukki. Pukin voi nähdä jo ennen joulua lataamalla maksuttoman AitoVire Oy:n Magic Experiences -mobiilisovelluksen ja lukemalla sovelluksella elämystaulusta löytyvän QR-koodin.

Joulupukki ilmestyy lisättynä todellisuutena ympäristöön ja sovelluksella voi ottaa kuvia ja videoita pukin kanssa. Kuvia ja videoita voi halutessaan jakaa eteenpäin joulutervehdyksinä Sastamalasta.

Häijään taulu näyttää tältä.

Jätä kommentti