Kiviniitty tekee hyvää Elvis-konsertilla – Lipputulopotti jaetaan lyhentämättömänä paikallisille yhdistyksille

Juha-Pekka Kiviniitty valittiin Huittisten Vuoden yrittäjäksi 2019. Arkistokuva: Laura Haavisto.

Kiviniityn Auto- ja Maatalouskonehuolto Oy tekee joulukuussa hyvää konserttien muodossa. Huittisten Risto Ryti -salissa soi lauantaina 11. joulukuuta kaksi Elvis-konserttia, joiden tuoton Kiviniitty lahjoittaa lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen paikallisten yhdistysten hyväksi.

Tuki on ensisijaisesti haettavissa lapsille ja nuorille, erityisryhmille, vanhuksille sekä kyläyhdistyksille. Osa lipputuloista jaetaan joulun lähestyessä sosiaalitoimen ja seurakunnan kautta jouluapuun.

Tukihakemuken perusteluineen voi lähettää Kiviniityn verkkosivujen lomakkeen kautta.

Lisäksi Kiviniitty haluaa rohkaista yhdistyksiä kertomaan toiminnastaan sosiaalisessa mediassa. Tätä kautta yritys lahjoittaa kiinteän 500 euron tuen kolmelle eniten tykkäyksiä keränneelle esittelyvideolle Facebookissa tai Instagramissa.  Esittelyvidoihin tulee olla tägättynä #kiviniitynauto ja #elvispotti.

Tuotto jaetaan hyväntekeväisyyskohteisiin konsertin jälkeisellä viikolla 50.

Esiintymässä pitkän linjan muusikoita

Elvis-konsertissa estradilla nähdään Petri Kiiski, Paula Pietilä, Jukka Keskitalon orkesteri sekä Sekulit. Petri Kiiski on Tangomarkkinoilla ansioitunut tangoprinssi ja Paula Pietilä hänen kanssaan aiemminkin duetoinut samettiääninen laulaja. Sekuleissa on 17 laulajaa.

Kapellimestari D.C. Jukka Keskitalo on sovittanut Elvis-kappaleet sekä kuorolle että orkesterille. Kontrabassossa Jouni Hokkanen, lyömäsoittimissa Juha Tuominen ja perkussiossa Hannu Lähteenmäki, kitarassa Marko Aho ja pianon takana Jukka Keskitalo. Kaikki ovat pitkän linjan muusikoita.

Konsertit soivat 11.12. kello 16 ja 19.30. Molemmissa väliajallisissa konserteissa on 300 paikkaa. 15 euron hintaisia pääsylippuja myydään Huittisten Kirjakaupassa sekä Kiviniityn myymälöissä Sastamalassa ja Huittisissa.