Artikkelit, Mielipidetoimitus

Keskustan Kiikoisten paikallisyhdistys: Uuden päiväkodin kohdalle Halmesmäentien risteykseen saatava suojatie

Keskustan Kiikoisten paikallisyhdistys: Uuden päiväkodin kohdalle Halmesmäentien risteykseen saatava suojatie

Suojatie, koululainen, koulumatka
Suojatie tuo turvaa muun muassa koulumatkalle. Kuva: Nina Mönkkönen / Liikenneturva

Keskustan Kiikoisten paikallisyhdistys päätti 6.5.2022 pitämässä kokouksessaan esittää Sastamalan kaupungille, että se ryhtyisi toimiin suojatien saamiseksi Kiikoisten uuden päiväkodin kohdalle Kiikostentielle Halmesmäentien risteykseen.

Halmesmäki on lapsiperheiden suosima asuinalue, josta tuodaan lapsia päivähoitoon. Alueella on lisäksi pulkkamäki, ulkoliikuntasali, kuntoportaat ja -rata, ja näihin ulkoliikuntapaikkoihin päiväkodista tullaan tekemään retkiä Kiikostentien yli.

Suojatie tuo turvallisuutta myös Toukolan alakoulua käyville Halmesmäen alueen lapsille. Kiikostentietä ajaville ajoneuvojen kuljettajille liikennemerkein varustettu suojatie olisi selkeä merkki siitä, että kyseisessä kohdassa pitäisi ajaa varovaisesti.

Keskustan Kiikoisten py:n puolesta
 Eemeli Myllymaa pj.

Jätä kommentti

css.php