Pyörätuolitanssia ja tasapainorataa – Huittisten erityiset naiset retkellä Varalassa

Iloiset ryhmäläiset yhteiskuvassa Varalan Urheiluopiston edustalla.

Huittisten Seudun Kehitysvammaisten Tuen jumpparyhmä Erityiset Naiset vietti viime viikolla liikunnallisen retkipäivän Varalan Urheiluopistolla Tampereella. Ryhmä on kahden vuoden ajan kokoontunut Tahto Areenan monitoimitilassa viikoittain liikunnanohjaaja Anelma Iso-Tryykärin ohjauksessa ja kevätretki oli ansaittu huipennus jumppakaudelle.

Matkaan lähti parikymmentä naista Huittisten Tilausliikenteen invavarusteisella linja-autolla. Varalan yli sata vuotta vanhassa ympäristössä meidät otti hoiviinsa liikunnanohjaaja Jarno Jokela. Esittelyn ja tulokahvien jälkeen siirryimme liikuntasaliin tanssin pyörteisiin. Jarno hallitsi niin pyörätuolitanssin kuin muutkin kuviot rentoon tyyliinsä ja kaikilla oli hauskaa.

Lounaan jälkeen siirryimme entistä isompaan saliin monipuolisten pelien, tasapainoradan ja rentoutuksen pariin. Kaiken pallottelun ja pujottelun jälkeen taisi rentoutuspatjalla joku hetkeksi torkahtaakin. Muistoksi päivästä saimme vielä Varalan Urheiluopiston t-paidat. Virkistyneinä ja monta kokemusta rikkaampina jätimme Varalan keväiset rinteet ja suuntasimme kohti Huittista.

Paluumatkalle oli Anelma hankkinut meille yllätyksenä herkkupussit. Kun kuljettajamme Tomi vielä kierrätti meitä Pyynikin harjumetsän, Tampereen keskustan ja uuden Nokia Areenan kautta Suomen pisimpään maantietunneliin, tuli päivästämme hyvin monipuolinen.

Kaikki retkeläiset jaksoivat hienosti koko pitkän päivän. Kiitos heille ja joustaville avustajillemme. Yhdessä kiitämme lämpimästi meitä tukeneita Huittisten Säästöpankkisäätiötä ja Lautturin kauppias Timo Ojalaa.

M.K.

Jarno Jokela johdatti naiset tanssin pyörteisiin.
Rentoutushetki oli monelle mieluinen.

Jätä kommentti