Susikantaa pakko saada rajoitettua Sastamalassakin – ”Eivät enää pelkää ihmistä”

Lukijamme kuvasi todennäköisesti suden kotikulmillaan vuonna 2020. Kuva: Alueviestin arkisto / Nina Huhtala.

Susikantaa on pakko saada rajoitettua konstilla millä tahansa. Viime aikoina ne ovat tehneet liikaa tuhoa Sastamalankin alueella, yrittäneet saalistaa jopa ihmistä ja tappaneet kotipihaan päästetyn koiran ja montako muuta lemmikkiä? Lisäksi sudet ovat raadelleet ja tappaneet lukuisia kotieläimiä, jotka ovat kadonneet.

Susia on nähty Sastamalassa jopa keskellä kaupunkia. Ei ole hyväksyttävää, että ihmiset ja muut eläimet joutuvat näiden eläinten raatelun kohteeksi jopa kaupungissa siksi, etteivät eläintensuojelijat tajua että susia on liikaa ympäristössämme. Siellä niiden paikka ei ole, ja sudet eivät enää pelkää ihmisiä vaan ovat valmiina hyökkäykseen heti.

Nyt kun koulutkin alkavat ja koululaisen odottelevat kyytejään pysäkeillä sivummalla, on mahdollista että ensimmäinen ihmisuhri on pian tilastoissa. Se on liian kallis hinta, koska vaara on tiedossa ja jotakin on tehtävä, että ihmiset voivat liikkua turvallisesti ja pitää koti- ja lemmikkieläimensä turvassa missä vain liikkuessaan.

Eläintensuojelijat isommissa kaupungeissa eivät tajua yhtään mitään, eivät edes sitä kuinka paljon tuskaa sudet aiheuttavat muille eläimille ja tappavat niitä huvikseenkin. Heidät pitäisi laittaa telttaan susialueelle niin tajuaisivat.

Olen eläinrakas ja pidän eläimistä, mutta en hyväksy sitä, että liian suuri susikanta rajoittaa muiden liikkumista ja elämistä normaalisti. Susia on liikaa ja niitäkin on harvennettava ennen kuin on se ensimmäinen ihmisuhri. Aikuinen susi painaa kymmeniä kiloja ja ihminen ei mahda sille mitään ilman asetta.

Lisäksi nämä lintuvihaajat pitäisi laittaa hoitoon, jotka ajelevat hanhilauman yli moottoriveneillä tahallaan Sastamalan vesillä ja tunnistetut nuoret miehet, jotka pahoinpitelivät lokinpoikasia Onkiniemenkadulla. Kyllä on raukkamaisia tekoja vahingoittaa puolustuskyvyttömiä eläimiä. Hävetkää, katsokaa peiliin.

OMG

Poimintoja

Kommentointi ei ole käytössä.