Betania-kodin kesäjuhlassa puhujia Yhdysvalloista asti – Ohjelma rikas, monipuolinen ja tulevaisuuteen varustava

Gene Chewning ja tulkkina Ari Tabell.

Perinteistä Betania-kodin sisäisen parantumisen tapahtumaa ja kesäjuhlaa vietettiin Sastamalassa jo kolmattakymmenettä neljättä kertaa. Sammaljoen Sampolassa 8.-10. heinäkuuta pidetyssä juhlassa osanottajia oli yhteensä noin parisataa henkeä eri puolelta Suomea, ehkä kauimmaisin saamelainen ystävämme Utsjoelta.

Osa puhujavieraistamme tuli vielä kauempaa: suomalainen Sirkku ja intiaanitaustainen Gene Chewning ja Stephen George Yhdysvalloista, Tarja ja Jorma Lappalainen Kolarista sekä Betania-kodin työntekijät Marja Kallio ja Vuokko Eräranta. Musiikista vastasivat Maarit ja Harri Verkkoperä. Perjantai-iltana tervehdyksen tapahtumaamme toi myös pastori Aija Aurén.

Ohjema oli hengellisesti rikas ja monipuolinen ja tulevaisuuteen varustava. Suuri ilo oli myös lämmin ja kesäinen sää, joka antoi mahdollisuuden ruokailuihin ulkona kolmessa teltassa sekä riittävän suuri ja toimiva avustajien joukko joka teki osuutensa juhlien onnistumiselle. Koimme että hyvän Jumalan siunaus lepäsi juhlatapahtumamme yllä!

Vuokko Eräranta

Juhlakansaa Sammaljoen Sampolassa.
Stephen George ja tulkkina Katri Mälkiä-Larma.

Jätä kommentti