Tavoitteet täyttyivät, mutta… – Äetsän UA:n ”ysäripoikien” joukkueen ylle lipui EVK-Liigassa synkkiä pilviä

Äetsän UA:n joukkueen jäsenten ilmeet ja ajatukset ovat parin viikon kuluessa alkaneet kirkastua.

Pari viikkoa takaperin ajettiin Joensuussa ”jokkiksen” EVK-Liiga. Mukana oli myös Äetsän Urheiluautoilijoita edustava joukkue eli joukkueenjohtajat Kimmo Penttilä ja Kalle Innanmaa sekä kuljettajat Emil Prihti, Jesse Siuko, Janne Korhonen, Kimmo Lampinen, Tommi Nurmi, Paavo Töykkälä, Mirko Kykkänen, Tero Helenius ja Sami Helenius. Lähtiessä 90’s Boyss -nimeä kantaneella joukkueella oli vain yksi tavoite, mitali.

Kilpailu alkoi karsintaerillä. 13 joukkuetta oli jaettu kahteen lohkoon ja molemmista 3 parasta raivasi tiensä finaaliin. Boissit aloittivat urakan näytöstyyliin ottaen 28. ajetusta erästä 13 voittoa. Joukkue keräsi karsinnan parhaat pisteet ja lähti hyvillä mielin finaaliin.

Finaali starttasi karsinnan kaltaisella dominoinnilla. Puolessa välissä finaalia alkoi kuitenkin Boissien päälle kerääntyä synkkiä pilviä, kun autot alkoivat hajoilla yksi toisensa jälkeen. Vaikka huolto teki voitavansa, ei valitettavasti kaikkien autojen kohdalla mitään ollut tehtävissä. Lopulta voitto lipui käsistä viimeisen kuuden lähdön aikana, kun käytettävät autot loppuivat ja tuloksena oli karvas hopea.

Asiaa on pari viikkoa sulateltu ja alkaa se hopeakin maistua. Tässä kohtaa loputon kiitos huollolle, ruokapuolelle ja tukijoille. Tulevaisuutta on yhdessä alettu suunnitella ja siihen palaamme myöhemmin.

Tilanteita ja Joensuun tunnelmia voi palata maistelemaan Facebookista: 90’s Boyss. Kiitos!

Jätä kommentti