Kiitos Anelma Iso-Tryykäri! – ”Olet jaksanut vetää jumppia jo neljä vuosikymmentä aina yhtä taidokkaasti ja tehokkaasti”

Olet jo yli neljä vuosikymmentä jaksanut vetää jumppia aina yhtä taidokkaasti, tehokkaasti ja monipuolisesti. Aina ottaen huomioon jokaisen kehon osan. Pidät aina huolta, että liikkeet tehdään kunnolla ja oikein, eikä sinne päin, ettei tulisi rasitusvammoja.

Isoissa kaupungeissa on pyrkimyksenä saada vain ryhmät täyteen, eikä jokaisen jumppaajan liikettä ehditä seuraamaan. Niinpä esimerkiksi polvensa saa nopeasti kipeäksi väärällä jumppatekniikalla. Anelma muistaa aina kiinnittää huomion meidän jokaisen jumppaajan oikeaan tekniikkaan. Anelmat tunnit ovat aivan mahtavia ja ihania. Sekä fyysinen että henkinen puoli tulee hoidettua. Hauskaa on. Kuten hän mainitsee: ”Tehkää liikkeet itseänne, älkää muita varten.”

Kunto nousee, moni särkylääke jää ottamatta, koska Anelman tunnilla veri kiertää. Liike on lääke!

Kiitos Anelma Iso-Tryykäri monipuolisista liikuntatunneista. Jatketaan samaan malliin.

Sari Intonen

Jätä kommentti