Isoille rakennushankkeille asetettiin toimikunnat Sastamalassa: Nämä luottamushenkilöt ja viranhaltijat valittiin

Sylvään koulu. Kuva: Alueviestin arkisto / Minna Isotalo.

Sastamalassa valmistellaan kahta isoa hanketta.

Sylvään taitotalolle ja Pehulan monipalvelukeskukselle asetettiin suunnittelu- ja rakennustoimikunnat. Niiden tehtävänä on ohjata ja valvoa hankkeiden suunnittelua ja toteuttamista sekä toimia rakennuttajan edustajana.

Luottamushenkilöistä Sylvään taitotalon suunnittelu- ja rakennustoimikuntaan nimettiin Kari Kaaja, Pentti Jarkko, Seppo Ojala, Mauri Tuominen ja Kari Oksanen sekä Pehulan monipalvelukeskuksen suunnittelu- ja rakennustoimikuntaan Lauri Tapio, Seppo Aarinen, Hannu Suomela ja Merja Helander.

Viranhaltijoista molempiin kuuluvat tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi ja kasvatusjohtaja Pekka Kares. He kutsuvat tarvittaessa teknisen toimen ja sivistystoimen edustajia asiantuntijoiksi. Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergilla on oikeus osallistua toimikuntien kokouksiin.

Asiasta päätti kaupunginhallitus.

Jätä kommentti