Pääministeri Sanna Marin saapuu Sastamalaan – Vierailee Vammalan torilla lauantaina

Sanna Marin. Kuva: Jukka-Pekka Flander.

Pääministeri, SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin saapuu Sastamalaan tulevana lauantaina 18. maaliskuuta.

Marin on ennakkotietojen mukaan nähtävissä ja tavattavissa Vammalan torilla kello 12 – 12.30.

Paikalla on runsaasti myös muita pirkanmaalaisia eduskuntavaaliehdokkaita.

 • Tuntematon

  Menkää nyt ihmiset kysymään mariinilta miksi sdp haluaa antaa lopullisen kuoliniskun maaseutukaupungeille ja sen vanhemmalle väestölle? Sdp ajaa hyödyttömiä remontteja vanhoihin taloihin ja näin mummojen viimeisetkin säästöt ulosmitataan.
  Jättäkää mummojen arkkurahat rauhaan.

  • nimetön

   Samaahan Kokoomuskin kannatti kuten demarit, älytöntä energiaremonttia vanhoihin taloihin. Keskusta taisi olla ainoa joka oli lakia vastaan.

  • sepekantonen

   Tuota EU-asetusta ehditään vielä muuttaa moneen otteeseen ennen käytäntöönpanoa ja sen jälkeen mietitään, miten tuo otetaan kansalliseen lainsäädäntöön. Ei kannata vielä repiä peliverkkareitaan.

 • Tuntematon

  Ole aivan oikeassa. Kokoomuksen oma viherkommunisti sirpa pietikäinen haluaa vanhuksille ja pienituloisille tämänkin raippaveron. Ajatelkaa 21 miljardia. Se on kaikki pois ihmisten omaehtoisesta ostovoimasta ja hyvinvoinnista.
  Kun katselee kokoomuksen huonoa sijoitusta aluegallupissa alkaa toivo pilkahtaa silmässäni . Ovatko ihmiset vihdoinkin huomanneet että kokoomus puhuu yhtä ja tekee toista.
  Nyt olis hyvä kuulla kokoomuksen eurofederalistien suusta mitä he oikeasi haluavat? Maaorjiako suomalaisista joille on varattu vain veronmaksutehtävä feodaaliherrojen ja narrien pitojen maksamiseksi rysselissä ? Herra armahtakoon meitä vainottuja.

  • Mullikuhnuri

   Energiaremontti kohdistuu niihin kaikista huonoimpiin asumuksiin, joiden omistajat ovat energiakustannusten nousun vuoksi jo nyt vaikeuksissa. Kumpi on parempi, tehdä energiaremontti vaikka velaksi ja säilyttää talon arvo, vai maksaa vuosien mittaan moninkertaisesti remonttikustannuksiin nähden energiasta ja menettää talon arvo kokonaan? Eihän kukaan halua ilmaiseksikaan talon rytöä, jossa asuminen vie kaikki rahat.

   • nimetön

    Kyllä tuo energiaremontti kohdistuu myös ihan hyväkuntoisiin ja asuttaviin koteihin, tällaisiin hyvin rakennettuihin joiden tuuletus perustuu painovoimaan jota ei millään tahdota hyväksyä -ja joka kuitenkin on hyvin toimiva eikä kuluta energiaa.

   • sepekantonen

    Ei kannata tehdä energiaremonttia velaksi, jos ainoa tulonlähde on pieni eläke. Varsinkaan nykyisillä koroilla. Öljylämmitys jos talosta löytyy, kannattaa vaihtoehtoja miettiä, koska tuo lämmitysmuoto ei ainakaan halpene.

Kommentointi ei ole käytössä.