LP-Vampulan voitonnälkä kasvoi, Hämeenlinna kaatui

LP-Vampula - Hämeenlinnan Lentopallokerho 29.11.2023
LP-Vampula. Kuva: Antti Kaskinen.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula kohtasi kotona Hämeenlinnan Lentopallokerhon. Kotijoukkue otti voiton 3-2 (25-21, 23-25, 22-25, 25-18, 15-6).

Ensimmäinen erä oli LP-Vampulan. Joukkue näytti olevan niskan päällä, mutta toisen erän Hämeenlinnan Lentopallokerho päätti vaihdosta syöttämään tulleen Lotta Alatalon ässillä. Kolmas erä ei myöskään ollut LP-Vampulalle mairitteleva. Neljännessä ja viidennessä erässä huittislaiset kaivoivat voitontahtonsa esille.

”Kumpikin joukkue teki paljon virheitä, mutta tämä oli hyvää syöttöpeliä molemmilta joukkueilta. Lopussa pelasimme paremmin ja se ratkaisi ottelun meille”, sanoi Cheyenne Jones. Hänet palkittiin LP-Vampulan parhaana.

”Olen onnellinen voitosta, mutta en siitä, miten hävisimme kaksi erää. Uskon, että tämä oli hyvä ja mielenkiintoinen ottelu kummallekin joukkueelle”, totesi päävalmentaja Stefan Paunovic.

LP-Vampula kohtaa seuraavaksi LP-Viestin lauantaina kotona. Ottelu alkaka kello 17.