VaLePa kaatoi Vantaa Ducksin: ”Oltiin joka osa-alueella edellä”

VaLePa - Vantaa Ducks 10.2.2024
VaLePa ja Vantaa Ducks. Kuva: Hannu Moilanen.

Mestaruusliigassa VaLePa sai vieraaksi Ducksin Vantaalta. Kotijoukkue oli vahvempi 3-0 (25-14, 25-13, 25-15).

Urpo Sivula pelasi virheettömän ja tehokkaan hyökkäyspelin. Osansa oli Mikko Eskon tarkoilla ja peitetyillä passisuunnilla. Sivulan rinnalla Gabriel Franca oli tehokas hyökkäyspelissä. Jiri Leinonen kunnostautui loistavana vastaanottajana. Juho Turri teki uransa ensimmäisen pisteen Mestaruusliigassa.

”Oltiin joka osa-alueella Ducksia edellä. Meillä oli hyvä mentaliteetti koko ottelun ajan ja uskallettiin syöttää kovaa”, sanoi päävalmentaja Janne Kangaskokko. Hän antoi tunnustusta koko joukkoueella. ”Puolustuksessa ollaan menty eteenpäin. Kaikki pelasivat hyvin ja tekevät hyvää työtä treenisalilla”, Kangaskokko totesi.

VaLePa kohtaa keskiviikkona vieraissa Hurrikaanin ja lauantaina kotona Akaa-Volleyn.

Tilasto