VaLePa voitokkaana Turussa

TUTO-Volley - VaLePa 23.2.2024
VaLePa ja TUTO-Volley. Kuva: Suomen Lentopallo.

Mestaruusliigassa VaLePa kohtasi TUTO-Volleyn Turussa. Vieraat veivät voiton 1-3 (18-15, 29-27, 19-24, 24-26).

Ensimmäisessä erässä VaLePa meni menojaan pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Toisessa erässä TUTO-Volley onnistui erityisesti puolustuspelaamisessa. Kolmannessa erässä VaLePan hyökkäyspeli oli todella kovalla tasolla. Neljäs erä tarjosi jännitystä viime metreille.

Gabriel Franca palkittiin VaLePan parhaana. Jacob Ekman päätti hienosti keskihyökkäyksiä ja monipuoliset aloitussyötöt tekivät kiusaa. Eetu Pennanen haki puolustuspalloja peliin. Mikko Esko pyöritti näyttävää hyökkäyspeliä. Miro Leinonen otti kolme torjuntaa. Hänen kanssaan pelottava aloitussyöttäjä oli Jiri Leinonen, joka paransi loppua kohti hyökkäyspeliä ja teki muutamia kylmäpäisiä suorituksia tärkeillä hetkillä.

VaLePa saa vieraaksi Kyky Betsetin maanantaina kello 18.30.

Tilasto

Jätä kommentti