Alueviestin pääsiäismunajahti kiinnosti, vastauksia tuli lähes 200 – Tehtävän vaikeuskerrointa lisäsi printtilehden valmistuksessa tapahtunut tekninen virhe

Pääsiäistehtävä innosti monia. Vastanneiden kesken arvottiin viisi herkkuja sisältävää ”pupukassia”.

Viime viikon Alueviestissä houkuttelimme lukijoitamme munajahtiin. Lehden sivuille oli piilotettu 15 pääsiäismunaa. Tehtävä innosti, sillä vastauslomakkeita palautettiin Hopunkadun toimistollemme lähes 200 kappaletta.

Tehtävän vaikeuskerrointa lisäsi printtilehden valmistuksessa tapahtunut tekninen virhe, jonka vuoksi yksi muna oli ”tipahtanut” pois. Alueviestin digiversiosta sekin oli löydättävissä, ja moni vastaaja olikin keksinyt etsiä munia myös tästä sähköisessä muodossa julkaistavasta näköislehdestä.

Koska kyseessä oli leikkimielinen tehtävä, hyväksyimme myös mainoksissa näkyvät pääsiäismunat, joten kaikilla vastaajilla oli mahdollisuus löytää hakusessa olleet 15 munaa.

Muutamat pääsiäistehtävän ratkaisijat muistivat Alueviestiä myös pääsiäiskortilla. Kiitos niistä.

Munajahti kirvoitti lukijoissamme monenlaisia tunteita, sillä vastauslomakkeiden yhteyteen oli raapustettu muutamat terveiset. Joidenkin mielestä tehtävä tarjosi kivaa ajanvietettä, jollekin kokemus oli ollut hermoja raastava. Ilmeisesti tehtävä ei siis ollut ainakaan liian helppo.

Alueviestin väki miettii, voisiko pääsiäismunien piilottamisesta lehden sivuille tehdä vuotuisen perinteen.

Osallistuneiden kesken arvottiin viisi pääsiäisherkkuvalikoimaa. Onnettaren suosikkeja olivat tällä kertaa Heikki H, Eero H, Tuula M, Alessia S ja Eila V. Voittajille on ilmoitettu asiasta puhelimitse.

Jätä kommentti