Europarlamenttivaalien mainostelineistä äänestys Huittisissa

Huittisten keskustaa. Kuva: Alueviestin arkisto.

Huittisissa kaupunki asettaa europarlamenttivaaleihin kahdeksan ulkomainoskehikkoa. Päätös syntyi pohjaesityksen mukaisesti äänin 6-3.

Mika Stenfors esitti, että kehikot sijoitettaisiin linja-autoaseman ja torin alueelle sekä entisen Vampulan terveysaseman viereiselle parkkipaikalle. Tätä kannatti Niina Immonen. Äänestyksessä he saivat tuekseen Antti Heikkilän.

Kaupunginjohtaja Viveka Lannen esitystä kannattivat Hannu Haapasalo, Aila Hänninen, Arto Metsämäki, Aino Tammi, Tuomas Toivola ja Tinja Tähtinen.

Ulkomainoskehikot sijoitetaan kirjastolle ja uimahallille, linja-autoasemalle, torille, Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskukselle, VPK:n talolle, Sahkoon, sekä Vampulaan entisen terveysaseman viereiselle parkkipaikalle ja päiväkodille.

Jätä kommentti