LP-Vampula taistelee pronssista

LP Kangasala -LP-Vampula 29.3.2024
LP-Vampula taipui välierissä LP Kangasalalle. Kuva: Pertti Flinck.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula pelaa pronssiotteluissa. LP Kangasala voitti ratkaisevaksi jääneen kolmannen välierän 3-0 (25-21, 25-20, 25-17).

Ensimmäisessä erässä LP-Vampula sai koneensa hitaanlaisesti käyntiin. LP Kangasala otti alkuun kaulan 6-0. LP-Vampula tuli tasoihin tilanteessa 13-13. Sen jälkeen kotijoukkue kiristi otetta. Toinen erä alkoi LP Kangasalan tahdissa. LP-Vampula nousi kerran johtoasemaan tilanteessa 10-11, mutta se ei riittänyt. Kolmannessa erässä vieraiden eväät oli jo syöty.

LP-Vampulalla on pieni huili ennen pronssiotteluita. ”Se tulee tarpeeseen, mutta vastustajasta ei ole vielä tietoa”, sanoo toiminnanjohtaja Timo Talvitie. ”Jos Puijo ja Pölkky tahkoavat välieräänsä täydet viisi ottelua, on varmaa, että meillä on pronssipeleissä väsynyt ja pettynyt joukkue”, hän ennakoi.

Mitalikamppailu alkaa sunnuntaina 7. huhtikuuta.

Tilasto

Jätä kommentti