Pyymäen Konditoria murron kohteena – varkaat saivat saaliikseen vähäisen määrän käteistä

Sastamalassa, Vammalan torin laidalla sijaitsevaan Pyymäen Konditoriaan on murtauduttu pääsiäispyhien aikana. Varkaiden mukaan oli päätynyt vähäinen määrä käteistä, ja myös kassalippaiden avaimet on viety. Myös paikkoja oli pengottu.

Sisään tiloihin oli tultu hajoittamalla takaoven murtosuojus.

Laura Tuomisto Pyymäen Konditoriasta kertoo, että murto ei suinkaan ollut ensimmäinen lyhyehkön ajan sisään.

”Aiemmin varkaat ovat käyneet ainoastaan ulkovaraston puolella, josta ovat vieneet esimerkiksi ruokapakasteita sekä jäätelökaukaloita. Nyt oli kuitenkin tultu ihan sisälle saakka, ja kuljeskeltu pitkin kahvilaa”, Tuomisto jatkaa.

Hän lisää, että takaoveen tullaan nyt asentamaan hälytyslaitteet.

 

Jätä kommentti