Sastamala Gragorianassa soittaa maailman parhaaksi tituleerattu mandolinisti

Alon Sariel
Alon Sariel. Kuva: Sastamala Gregoriana.

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoria soi tänä kesänä italialaisia säveliä. Teemana on ”Rooma, ikuinen kaupunki”.

Festivaalille saapuu esiintymään muun muassa mandolinisti Alon Sariel. Häntä on tituleerattu maailman parhaaksi. Sariel soittaa yhdessä sardinialaisen cembalistin Paola Erdaksen kanssa. Anna-Maaria Oramon johtama Ensemble Aspiratio etsii konsertissaan vastauksia nunnaluostarin kätkettyyn ”Pandoran lippaaseen”. Nuorten nousevien tähtien konsertissa kuullaan puolalaisen Owczarek|Łoboda -duon esittämänä tuntemattomamman maestron Giovanni Antonio Pandolfi Meallin musiikkia.

Sastamala Gregorianan ohjelmassa on yhteensä neljätoista tapahtumaa 17.-21. heinäkuuta.

Jätä kommentti