Millainen isä sinulla on? – Muistolan koulun ekaluokkalaiset kertovat näkemyksiään

Eemi Heikkilä: ”Käyn isän kanssa lenkillä. Me katsotaan välillä yhdessä urheilua telkkarista. Lentopallo-ottelussa käydään usein, VaLePa on paras. Jääkiekkoa seurataan myös. Molemmat tykätään Tapparasta.”
Meeri Parkkila: ”Isä on taitava käsistään ja osaa korjata polkupyöriä. Hän on hauska ja saa mut nauramaan.”
Max Hiirijoki: ”Mun isä on hyvä jalkapallossa. Hän on tosi taitava myös polkupyörien korjaamisessa. Isän kanssa on kiva olla. Me pelataan joka ilta Uuno-korteilla. Jos tarviin jotain, isä tuo tai hankkii sen, esimerkiksi piirustusvälineet.”
Siiri Lehtinen: ”Mun iskä on aika rento. Hän antaa mun mennä kavereiden luo ja kaverit saa tulla meille. Iskä tykkää tulla Särkänniemessä huvilaitteisiin, se on kivaa.”
Venni Heinistö: ”Mun isä on tosi kiva. Hän on taitava korjaamaan kaikkea, varsinkin autoja. Pääsen välillä apulaiseksi niihin hommiin.”
Olivia Mäkinen: ”Mun isä on turvallinen. Iskältä saa joskus jätskiä. Asuntovaunuilu perheen kanssa on mukavaa, iskä on hyvä ajamaan.”
Luukas Välimäki: ”Mun isä ymmärtää pelaamisesta ja pelaa itsekin tietokoneella. Käyn isän kanssa välillä laavulla ja retkeilemässä, viimeksi Miekkajärvellä. Viikonloppuisin iskä antaa mun syödä herkkuja.”
Martta Kulonpää: ”Mun isä on kiva! Hän vie mut tallille ratsastamaan. Isä osaa korjata hyvin kaikenlaista, viimeksi hän korjasi mun lyijytäytekynän. Jos mulla on joku pulma, isä auttaa.”