Tokmanni avautuu Sastamalassa perjantaina

Tokmanni Sastamala avaa ovensa osoitteessa Vammalantie 2, aivan palolaitoksen naapurissa.

Suomen suurin halpakauppakonserni Tokmanni avaa näinä päivinä peräti neljä uutta myymälää, joista yksi on perjantaina Sastamalassa ovensa avaava Tokmanni. Tarjoustalo Paimio avataan tänään, samoin City Tokmanni Pori. Tarjoustalo Kerava avataan huomenna. Kaikkiaan konsernilla on tämän viikon jälkeen 145 myymälää.
Tokmanni Sastamala avataan perjantaina kello 10. Myymälän valikoima käsittää tuotteita kodin käyttötarvikkeista vapaa-ajan välineisiin ja kuivaelintarvikkeista sisustustuotteisiin. Myymälän painopisteet ovat erityisesti sesonkituotteissa, pukeutumisessa, teknokemiassa sekä työkaluissa ja autotarvikkeissa. Valikoimiin kuuluvat myös jalkineet, alkoholi- ja virvoitusjuomat sekä puutarhatuotteet.
Myyntipinta-alaa uudessa myymälässä on 2 720 neliömetriä. Lisäksi myymälän yhteyteen avataan keväällä 502 neliön katettu puutarhamyymälä.
Tokmanni Sastamala on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymäläpäällikkönä toimii Nina Koskinen.

Huomattava työllistäjä

Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Heikki Väänäsen mukaan kotimaisella halpakauppasektorilla on kysyntää.
”Konsernin tulevaisuutta leimaa voimakas tahto jatkuvaan kasvuun sekä koko maan kattavaan myymäläverkoston ylläpitämiseen sekä laajentamiseen”, hän sanoo.
”Meillä on tulevaisuudessa vahva strateginen investointiohjelma, jonka päämääränä on usean seuraavan vuoden aikana myymäläverkoston merkittävä kasvattaminen.”
Tokmanni-konserni toimii myös merkittävänä työllistäjänä Suomessa. Pelkästään marraskuun lopussa avattavat uudet myymälät työllistävät yhteensä noin 40 tokmannilaista. Yhteensä konserni työllistää jo noin 3 100 henkilöä.
Konsernilla on seitsemän myymäläketjua: Tokmanni, Tarjoustalo, Vapaa Valinta, Robinhood, Maxi-Makasiini, Maxi-Kodintukku ja Säästöpörssi. Myymäläketjujen lisäksi konserniin kuuluu TokNet-verkkokauppa.
Viime vuonna konsernin liikevaihto oli 653,9 miljoonaa euroa.

  • näin on

    tuli sentää yks kauppa tänne vammalaanki. vielä mustapörssi ni eihän täältä tartte lähtee nokialle kaupoille ku jotai tarttee

  • 2014

    siis aikaisintaan, koska rakennusluvastakin voi valittaa ja sitten on myös noi naapurien kuulemiset………….ei vaiska, ei ny kukaan enää valita, mutta täytynee odottaa kun lama hellittää….

  • Nimetön

    Herran tähden! Kahvia saa jokainen kotonaan. Satavuotta sitten ämmät juoksi ilmaisen kahvin perässä………. Kuinka vanha sää olet?

  • Kiikoslaine

    Tulkaa Kiikosiin, Penkkimäen Joulumarkkinoilla tarjotaan tänään pullakahveet! Samalla voitte poiketa tutustumaan muihinkin kauppoihimme: Haapasen Kauppa on maanmainio kyläkauppa josta löytää vaikka mitä, Lasistudiolta voi poiketa ostamaan kierrätystuotteita pukinkonttiin ja lopuksi voitte käydä syömässä ABC:llä. Siitä ABC:n kyljestä voitte ostaa lemmikeille muonat ja lähteissä pesettää auton Autokylpylässä -eikös siellä mahdeta tarjota tänään glögiä! Kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan, voitte yllättyä!

  • Nimetön

    Pitääkin tästä lähteä kohti Kiikosta, sielä on monesti hyvää juttuseuraakin.

  • Lasistudio

    jotenkin tuttu, onks tää se sama paikka missä Kiikoisten kuntaliitoksesta neuvoteltiin ellei jopa päätetty….tuleekohan kyltti seinään..tässä talossa vuonna 2011….25.4……..

Kommentointi ei ole käytössä.