Neljä ulkomaalaista miestä pidätetty epäiltynä osallisuudesta asuntomurtoihin

PÄIVITETTY Asuntomurtautujat iskivät keskiviikkona 5. syyskuuta päivällä kolmeen omakotitaloon Eurassa ja kahteen Säkylässä saaden saaliikseen rahaa ja koruja. Poliisi pääsi kuitenkin pian teon jälkeen rikollisten jäljille yleisövihjeen perusteella, ja otti keskiviikkona kiinni neljä ulkomaalaista miestä, joiden mahdollista osuutta rikoksiin tutkitaan. Kiinniotettuja neljää ulkomaalaista epäillään myös Huittisissa tiistaina 4. syyskuuta tapahtuneista omakotitalomurroista.

Rikoksiin mahdollisesti liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan Rauman tai Kokemän palvelupäivystykseen, Rauma 0718746100, Kokemäki
0718747555

Yksi vastaus artikkeliin “Neljä ulkomaalaista miestä pidätetty epäiltynä osallisuudesta asuntomurtoihin”