Oppimiskeskuksen/Vexve Areenan avajaisjuhla – Kuuntele pääministeri Kataisen haastattelu ja katso kuvia

KUUNTELE – Noin puolitoista kuukautta etuajassa valmistuneen Oppimiskeskuksen/Vexve Areenan avajaisia vietettiin tiistaina Sastamalassa. Ennen varsinaisen juhlan alkua portilla nähtiin myös yhden miehen mielenosoitus. Kasvonsa nenästä alaspäin peittäneen nuoren miehen kädessä oli suuri kyltti, jossa luki: ”Katainen, lopeta meidät.” Henkilö kuitenkin poistettiin paikalta ennen pääministerin saapumista, eikä tilanne aiheuttanut mitään dramatiikkaa.

Seutukunnan tarpeet täyttävää rakennusta on luonnehdittu koulutuksen, kulttuurin, liikunnan sekä elinkeinoelämän kohtaamispaikaksi. ”On innostavaa nähdä tällaista. Ulkopaikkakunnalle tämä viestii elinvoimaisuudesta, Sastamalassa rakennetaan tulevaisuutta”, totesi valtiovallan tervehdyksen avajaisjuhlaan tuonut pääministeri Jyrki Katainen.

KUUNTELE PÄÄMINISTERI KATAISEN HAASTATTELU – SOITIN ON KUVIEN ALAPUOLELLA

Sastamalan kaupungin tervehdys. Kuva: Harri Hurske.
Koulutuksen, kulttuurin, liikunnan ja elinkeinoelämän kohtauspaikka. Kuva: Harri Hurske.
oppimiskeskus/vexve areenan avajaiset
Juhlavieraista suurin osa oli oikeutetusti Saskyn oppilaita. Kuva: Harri Hurske.
oppimiskeskus/vexve areenan avajaiset
Kiireinen pääministeri Jyrki Katainen ehti nauttia myös tyttöduo Baar Beesin musisoinnista. "Loistava tulkinta Epuista", hän totesi esityksen jälkeen. Kuva: Harri Hurske.
oppimiskeskus/vexve areenan avajaiset
Opiskelijat avustivat nauhan leikkaamisessa. Kuva: Harri Hurske.
Juhlavieraille oli tarjolla kakkua ja pieniä pizzoja. Ravintotalousosaston opettaja Anne-Mari Alakoski kertoi, että ravintola aukeaa yleisölle viikolla 44. Kuva: Harri Hurske.

oppimiskeskus/vexve areenan avajaiset.
Tyttöduo Bar Bees. Kuva: Harri Hurske.

  • Äänestäjä

    Puretaan pois vastustajien mieliksi.

    Kun kenellekään ei ole oppimiskeskusta tai muutakaan, niin sitten on kaikilla tasahyvin ja ollaan tyytyväisiä.

  • Äänestäjä myös

    On se kommeeta kun noi lehterit on täynnä oppilaita….

      • Nimetön

        Oon samaa mieltä tuntemattoman kans, että edustuskelpoisuutta kyllä löytyy! 😉

  • Nimetön

    Katainen puhui asiaa haastattelussaan………….. päätöksiä on ja yhdessä

    • Nimetön

      Tähän voisin vastata, että kuitenkin kun olemme nuoria ihmisiä, niin mielestäni on ihan sopivaa että esiinnyimme keveissä, nuorille sopivissa mekoissa. Kenelläkään ei kuitenkaan ollut mitään säädytöntä mielestäni päällä. Kaikkia ei voi aina miellyttää 🙂 Terveisin Annamaria Lemmetyinen, yksi likka tuolta kuvista lyhyen hameen kanssa 🙂

      • Nimetön

        Juuri näin, nauttikaa nuoruudesta ja kauneudestanne, olitte kaikki oikein viehättäviä! Kateellisia riittää, on aina riittänyt!

    • Nimetön

      Kauniita nuoria naisia, kauniit juhlamekot yllään! Ei ihme, että herättää kateutta. Mutta bongasin kuvista vanhemman ladyn, jolla oli pitkävartiset saapikkaat…..

  • Nimetön

    Erityisen hienoa on mielestäni se että Saskyn juhlissa ja tilaisuuksissa opiskelijat ovat pääroolissa sekä vieraina että juhlien järjestelyissä. Onnea Saskylle ja sen toiminnalliselle johtajalle rehtori Antti Lahdelle joka tämänkin rakennustyöt aikana on saanut paljon arvostelua osakseen. Jos nyt ei osata arvostaa niin jälkipolvet ainakin kiittää.

  • Opiskelija

    Saimme aivan upeat tilat,täällä sitä kelpaa opiskella ravintola-alan ammattilaiseksi,Suomen hienoimmista tiloissa. Kiitos Sasky!

  • Huomioija

    On tämä oikeasti hyvin hoidettu. Lahti hommasi hyvänn talon ja pisteet kerää poliitikot, jotka ei saanu mitään aikaan.
    Talo on ja pysyy, luultavasti täynnä liikkujia seuraavat parikymmentävuotta.

    Ehkä sen uimahallinkin voisi toteuttaa vähän pienemmällä budjetilla ja pienellä luovuudella rahoituksessa. Tehdä pukuhuoneet vaikka tyhjään pukstaaviin….

  • Nimetön

    Komea tilaisuus kiitos Saskylle ja opiskelijoille. Sasky on aikaansa edellä niin kuin pääministeri sanoi.

  • Veli Ponteva

    Ja joku vielä nykyäänkin uskaltaa arvostella Hyvä Veli -verkostoja! Ei näitä mahtavia juttuja muuten saataisi aikaiseksi. Hienoa kerrassaan. Hyvä että äijät uskaltaa ja osaa viedä ideoitaan loppuun saakka. Lahden Antin aamulenkit on käsite. 30.11. on Antin päivä. Ehdotan, että lähdetään aamulenkille kaikki kynnelle kykenevät. Kokoontuminen kello 7 Vexve-areenalla. Kiitetään näin Anttia ja hölkätään voimiermme mukaan – tietenkin Voimarinteelle Karkkuun! Onko sovittu? Hyvä. Laittakaa viestiä eteenpäin ja tehdään Antin aamusta perinne keskellä kurjinta kaamosta.

  • Anon

    Minkähän takia paikalla oli pääministeri, eikä kulttuuri- ja urheiluministeri? No eihän se nyt meidän kokoomuspäättäjille sopinut.

Kommentointi ei ole käytössä.