Gallup: Mikä on parasta Huittisissa?

Kyselimme huittislaisilta, mikä heidän kotipaikkakunnassaan on parasta. Tässä vastauksista osa, loput voit lukea 9.1. Alueviestistä.

Annika Aholainen ja Atte Heikkilä.

Annika Aholainen ja Atte Heikkilä: ”Kahden vilkkaan poikalapsen äitinä ajattelen, että meidän elämäntilanteemme kannalta parasta Huittisissa ovat hyvät harrastusmahdollisuudet. Täällä voi harrastaa oikeastaan mitä tahansa urheilulajia ja musiikkiopisto tarjoaa hyvän vaihtoehdon, jos liikunnalliset jutut eivät kiinnosta. Arvostan myös Huittisten kaupallisia palveluja, sillä täältä on mahdollista hankkia joitakin lastentarvikkeita lukuunottamatta kaikki tarpeellinen.”

Kai Kylä-Liuhala.

Kai Kylä-Liuhala: ”Huittinen on sopivan pieni paikkakunta, missä vallitsee hyvä kylähenki. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi Suttilassa, jossa oma tyttäreni saa käydä samaa kyläkoulua, josta itsekin olen aikoinaan saanut oppini. On mukavaa, kun ihmiset tuntevat toisensa ja keskustan suurimmassakin koulussa suunnilleen kaikki oppilaat tietävät toistensa nimeltä. Huittisissa on poikkeuksellisen hyvät liikuntamahdollisuudet ja mielestäni on hienoa, että musiikkiopistoa voi pitää jopa osana kaupungin identiteettiä.

Joonas Eklöf.

Joonas Eklöf: ”Ensimmäisenä yksittäisenä asiana mieleen nousee uimahalli. Mielestäni myös keskustan kaupalliset palvelut ovat varsin hyvät, sillä omasta kylästä on mahdollista hankkia lähes kaikki tarpeellinen. Toivon, että kuntalaiset käyttävät keskustan kivijalkamyymälöitä, jotta ne säilyvät täällä jatkossakin ja myös kaupunki antaa tukea näille pienemmille yrityksille.”

Erin Poutala ja Henni Kalmi.

Erin Poutala ja Henni Kalmi: ”Käymme Sammun koulua ja se on varmasti maailman paras koulu, sillä siellä on paljon kavereita. Tykkäämme asua Huittisissa, koska tämä on todella rauhallinen ja turvallinen kaupunki. Varsinkin talvella Huittisissa riittää tekemistä, kun pääsee esimerkiksi luistelemaan.”

Kommentointi ei ole käytössä.