Sastamalassa puhetta seksuaalisuudesta – “Osa ihmisyyttä, johon aika ja kulttuuri vaikuttavat”

Kuvituskuva Pixabay.

Sastamalan seudun mielenterveysseura järjestää ensi keskiviikkona iltapäiväseminaarin seksuaalisuudesta.

Seksuaalisuus on osa ihmisyyttä ja sen ilmenemismuodot ovat monet. Aika ja kulttuuri vaikuttavat aiheeseen suhtautumiseen sekä ajatuksiin ja käsityksiin seksuaalisuudesta. Siksi siitä on tärkeä myös puhua, mielenterveysseura taustoittaa.

Maksuton seminaari pidetään Vammalan ammattikoulun auditoriossa 15. toukokuuta kello 12 alkaen. Seksuaalisesta suuntautumisesta ja sukupuoli-identiteetistä puhumassa on Mikko Väisänen Sinuiksi-palvelusta, Rikosuhripäivystyksen Välitä-yksikön Jukka Ahon puheenvuoron otsikko on Hyvä-paha seksuaalisuus? Raaka rakkaus -aiheesta tilaisuudessa puhuu Rikosuhripäivystyksen Katariina Westman.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, erityisesti opiskelijoille, nuorten parissa työskenteleville sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.