Sastamalan pesisladyt valtasivat Turun – Keikan pelihahmot palkittiin, Kumuri säväytti kissapetoina

Kissapetoja Sastamalasta. Kumurin pesisladyt näyttivät Turussa kyntensä.

Sastamala oli upeasti esillä peräti kolmen joukkueen voimin edellisenä viikonloppuna Turussa pelatussa valtakunnallisessa Lady-Pesis turnauksessa. Kaksi joukkueista oli Sastamalan Kumurista ja yksi Keikyän-Kiikan ladyista.

40 joukkueen voimin pelatussa turnauksessa ei mitellä mestaruuksista, vaan joka joukkueella on lauantaipäivän aikana kolme peliä. Turun turnaus on usealla se kauden päätapahtuma ja samalla kohokohdan lisäksi kauden päätöstilaisuuskin.

Sastamalan Kumurilla on hyvin aktiivinen Lady-pesis toiminta. Tällä kertaa Kumurin joukkueet pelasivat kissamaisen kevyesti Puumina ja Leopardeina.

Puumien päivä alkoi voitolla Vantaan Madonnista juoksuin 11-4 ja jatkui voitokkailla raapaisuilla Humppilan Veikottarien kanssa juoksuin 6-3. Paimion Liivijengi palautti kissalauman maan pinnalle ja voitti 11-7. Leopardit pääsivät näyttämään kyntensä myös voitokkaasti, kun Lohjan Kärkkyjät taipui niukasti 8-7.

Sen sijaan Kumurin naiset kokivat pelikumppanit paremmikseen seuraavissa peleissä: Tuusulan Sateentekijät 9-1 ja Espoon Helmet 12-5.

“Tämä löi hyvin kautemme pakettiin. läpi kesän on harjoitelu ja pelattu ja kaikki on tähdännyt tähän tapahtumaan, kertoi turnauksesta nauttinut Puumien lukkari Virpi Lehto.

Leppoisaa meininkiä kiitteli myös Rita Voittomäki:

“Kiva tavata erilaisia porukoita ympäri Suomea. Meillä oli niin hauska päivä hyvässä seurassa.”

Pelimaailmasta ammentanut Keikka oli yksi kolmesta pukukisan palkitusta joukkueesta.

Keikyän ja Kiikan naisten joukkue oli yksi turnauksen voittajista. Pelikentillä ei paremmuuksista tosissaan kilvoitella, mutta peliasuihin panostetaan sitäkin enemmän. Näin oli tehnyt Keikkakin, joka oli yksi kolmesta pukukisan palkitusta joukkueesta.

Supermarioiksi sonnustautuneet Keikan naiset vipelsivät ympäri pelikenttiä ja vähän niiden välilläkin. Tuloksena oli voitto Raision Rennosta juoksuin 7-3 sekä tappiot Ketterille Pikkuruisille Kärkkyjille Kajaanista 1-12 ja Salon Kunnarille 7-8.

Sastamalan Kumurin tavoitteena on jo ensi kesäksi koota naisjoukkue pelaamaan naisten alinta virallista sarjaa eli aluesarjaa.

“Innostus sekä halua oppia ja onnistua on niin kova, että harjoituskausi näyttää jatkuvan vielä syyskuussakin ulkona ja sitten syysloman jälkeen salissa. Pesiskärpänen on päässyt puraisemaan naisia”, mediatiedotteessa kerrotaan.

Jätä kommentti