Kotikaupungin magein mesta ja coolein kulma? – Huittisten ja Sastamalan nuoria kannustetaan kuvaamaan suosikkipaikkojaan

Huittisten ja Sastamalan nuorilla on nyt mahdollisuus esitellä luovasti kotikaupunkinsa ”mageimpia mestoja” ja ”cooleimpia kulmia”.

Seutukaupunkien Omat Hoodit -kilpailu alkaa 21. syyskuuta. Siinä 10–22 -vuotiaita nuoria haastetaan kertomaan suosikkipaikastaan videolla, kuvalla, kirjoittaen tai vaikka laululla.

Kilpailutyön voi tehdä yksin tai kavereiden kanssa ja osallistua yhdellä tai useammalla teoksella. Osallistumisaikaa on 25. lokakuuta saakka kampanjasivuston www.omathoodit.fi kautta.

Molemmissa kaupungeissa kilpailukutsu on lähtenyt myös kouluille ja nuorisotoimintaan. Kilpailun järjestävän Seutukaupunkiverkoston Joustavat koulutusmallit -hankkeen toiveena on, että nuoret voivat tehdä kilpailutöitä oppitunneilla ja harrastuksissa.

Nuoriso-ohjaaja Piritta Penttilä Huittisista sanoo, että Omat Hoodit -kampanja antaa hienon mahdollisuuden tuoda esille omia lempipaikkoja omassa kotikunnassa.

“Olisi kiinnostavaa päästä näkemään, mitkä paikat huittislaisille nuorille ovat tärkeitä ja miksi. Nuori, käy tutustumassa kampanjaan ja tuo ilmi, minkälaiset on sun hoodit ja mitä ne just sulle merkitsee”, Penttilä kannustaa.

Komediaryhmä Justimusfilms innostaa nuoria tuomaan esiin omia ajatuksiaan ja huippupaikkoja omasta kotikaupungistaan. Kampanjasivustoilla Facebookissa ja Instagramissa voi käydä tykkäämässä töistä ja jakamassa niitä kilpailun edetessä.

Pääpalkintona on Segway Ninebot ES2 –sähköpotkulauta ja pääsy kaverin kanssa Justimusfilmsin uuden DUO2-komediasarjan kutsuvieraiden ensi-iltaan Helsinkiin marras-joulukuussa 2020. Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Justimusfilms ja Omat Hoodit -kampanjan vastuuhenkilöt.

Paikallisesti Omat Hoodit -kampanjaa toteuttaa SASKY koulutuskuntayhtymä.

Poimintoja