Seurahuoneen ja Teboilin valot sammuivat Huittisissa – Huikkaus Oy sekä Huolto ja Varaosa Oy konkurssiin

Kuvituskuva Pixabay.

Kaksi Huittisten keskustassa toimivaa yritystä on joutunut laittamaan ovensa säppiin. Huittisten Seurahuoneella hotelli- ja majoitustoimintaa harjoittanut Huikkaus Oy sekä Huittisten Teboilia pyörittänyt Huolto ja Varaosa Oy on asetettu Satakunnan käräjäoikeuden päätöksellä konkurssiin 11.9. alkaen.

Huikkaus Oy:n käräjäoikeus asetti konkurssiin verohallinnon hakemien yli 30 000 euron verovelkojen perusteella. Huikkaus Oy:tä haettiin konkurssiin jo alkuvuonna, mutta yritys pääsi Pohjanmaan käräjäoikeuden päätöksellä yrityssaneeraukseen.

Yritys ei onnistunut taittamaan talousvaikeuksiaan, vaan Huittisten Seurahuoneen valot sammuivat elokuussa. Vuonna 2015 perustettu Huikkaus Oy toimi ensin Sinisen Karhun tiloissa, mutta siirtyi pääsiäisenä 2019 vuokralle Huittisten Seurahuoneen tiloihin.

Vuonna 1955 perustetun Huolto ja Varaosa Oy:n velkalistalla velkojia on useampia. Oy Teboil Ab haki Huolto ja Varaosa Oy:tä konkurssiin jo maaliskuussa, mutta yritys yritti päästä yrityssaneeraukseen. Saneeraushakemus kuitenkin hylättiin.

Huoltoaseman toiminta loppui konkurssipäätökseen.

Jätä kommentti