Finska ilahdutti ekaluokkalaisia jumppapussein – liikunnallisia muistamisia Huittisten, Punkalaitumen ja Sastamalan koululaisille

Oman pussin sai kaikkiaan 349 koululaista.

Kuljetusliike Finskan väki muisti kouluvuoden alkajaisiksi ekaluokkalaisia jumppapusseilla. Finskan Minna Nieminen ja Ilkka Nykänen vierailivat keskiviikkona 23. syyskuuta Huittisissa Lauttakylän koululla.

Jumppapusseja jaettiin myös Punkalaitumen ja Sastamalan ekaluokkalaisille.

Oman pussin sai kaikkiaan 349 koululaista. Pirteän keltaiset jumppapussit olivat selvästi pienten koululaisten mieleen. Koska kouluissa ei koronarajoitusten vuoksi voi vierailla sisätiloissa, järjestettiin lahjojen jako turvallisesti ulkona.

Finska on useana vuonna muistanut koulutaipaleen aloittavia ekaluokkalaisia pienellä lahjalla, kuten heijastinliivillä, juomapullolla tai jumppapussilla. Viime vuonna koululaiset saivat heijastavat tuubihuivit. Muistamiset liittyvät lasten liikuntaan sekä liikenneturvallisuuteen; kirkkaankeltaiset pussit paitsi näyttävät kivoilta, ne myös näkyvät kauas lasten matkatessa harrastuksiin.

Jätä kommentti