VaLePa noudattaa liiton koronaohjeistusta – Kotiotteluiden katsojilta edellytetään kasvomaskin käyttöä

Ohjeistus ottelutapahtumasta.

VaLePan kotiottelut pyörähtävät käyntiin sunnuntaina. Seura noudattaa ottelutapahtumissa Suomen Lentopalloliiton koronalinjausta, joka astui voimaan syyskuun alussa. Liiton linjaus pohjautuu valtion, aluehallintoviraston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen linjauksiin.

”Koronaohjeita tarkasti noudattamalla voimme tässä tilanteessa ehkäistä tartuntoja omalta osaltamme”, VaLePa muistuttaa tiedotteessaan.

Suurimmat muutokset näkyvät katsomoissa, kahviopalveluissa sekä lipunmyynnissä. Lisäksi katsojilta edellytetään kasvomaskin käyttöä. Kotiotteluissa myydään kertakäyttöisiä maskeja.

Lipunmyynnissä seura suosittelee käyttämään ennakkolippuja. Ennakkomyynti toteutetaan jo aiemmin käytössä olleen Seat4.me -lipunmyyntijärjestelmän kanssa. Jos lipun ostaa ovelta, suositaan korttimaksua. Myös VaLePan toimistolta voi ostaa lippunsa ennakkoon, mielellään kortilla maksaen.

Katsomot jaettu lohkoihin, käynti eri ovista

Katsomot on Vexve Areenalla jaettu kahteen lohkoon. Lohkoina toimivat yläkatsomo ja alakatsomo. Kulku yläkatsomoon toteutetaan Vexve Areenan takaoven kautta ja kulku alakatsomoihin toteutetaan etuoven kautta. Kulku on opastettu ja alueet erikseen huomionauhoin rajattu.

Numeroidun kausikorttipaikan omaava voi istua omalla paikallaan tai valita alueelta itselleen sopivamman katsomopaikan. Numeroimattoman kausikortin omistava voi valita paikkansa vapaasti joko ylä- tai alakatsomosta.

Yläkatsomoiden kahviopalvelut toteutetaan katsomoiden takana olevissa kokoustiloissa. Kahvion normaalin tarjonnan lisäksi kisamakkarat ovat myynnissä pitkällä erätauolla. Yläkatsomoiden takana olevalla käytävällä on käytössä wc-tilat.

Alakatsomoiden kahviopalvelut toteutetaan Vexve Areenan aulatilassa. Kahvion normaalin tarjonnan lisäksi kisamakkarat ovat myynnissä pitkällä erätauolla. Myös aulatilassa on käytössä wc-tilat.

Kenttäalue on varattu vain ottelussa toimiville henkilöille. Liikkuminen pukuhuonekäytävillä sekä kentän laidalla tulee minimoida.

Katsomoiden välillä ei pääse liikkumaan, ja myös lasten on seurattava ottelua omassa katsomon osassaan. Kaikkea ylimääräistä liikkumista tulee välttää ja pitää turvavälit muihin katsojiin, mikäli kyseessä ei ole perheen tai oman seurueen jäsen.

Jokaisella sisäänkäynnillä, kahvioissa sekä wc-tiloissa on käsien desinfiointimahdollisuus.