Nuupala Openin tuotto jälleen hyväntekeväisyyteen – Isojen kerholle välipalatarvikkeita ja yhteistä tekemistä

Tyrvää Petanque lahjoitti kisan tuoton lahjakortin muodossa. Kuvassa puheenjohtaja Jukka Salonoja, Isojen kerhon vetäjä Sari Wallin ja voittajajoukkueen toinen pelaaja Nelson Ruzza.

Tyrvää Petanque pelasi jälleen syksyllä jo perinteeksi muodostuneen Nuupala Open -kilpailun. Kilpailuun osallistui mukava määrä kisaajia ja kirpeässä syyssäässä oli mukavaa heitellä kuulia hyvän asian puolesta.

Nuupala Open pelataan Tyrvää Petanquen edesmenneen puheenjohtajan, Tapio Karimäen muistoksi. Tapio oli myös perustamassa Tyrvää Petanque Ry:tä 1994 ja Nuupala Open on pelattu hänen muistokisanaan jo 17:n vuoden ajan. Kisan tekee erityiseksi se, että sen tulot lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen.

Voittajiksi vuoden 2020 kilpailussa ylsivät Nelson Ruzza ja Ville Pietilä.

Tämän vuoden lahjoituksen kohde oli Marttilan koulun Isojen kerho, joka sai lahjoituksen lahjakortin muodossa K-supermarket Torikeskukseen. Lahjakortilla kerholaiset saavat muun muassa välipalatarvikkeita ja yhteiseen tekemiseen, kuten leipomiseen, tarvittavia aineita.

Viime vuonna lahjoituksen kohteeksi valittiin Sastamalan toimintakeskus, jonka asiakkaat suunnittelivat käyttävänsä potin karaokelaitteiden hankintaan. Tuolloin voiton kisassa veivät Carita ja Isto Talja.

Juttu ja kuva: Sanni Krigsman

Jätä kommentti