ABC Huittinen on vuoden suunnannäyttäjä – Tukee omalla esimerkillään kaupungin elinvoimaa ja tuo esille Huittisten arvoja

Elinvoimatyöryhmän ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Esa Laamanen, kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell ja elinvoimajohtaja Riikka Peippo.

Huittisten kaupungin elinvoimatyöryhmä valitsee jo kolmatta vuotta peräkkäin Vuoden suunnannäyttäjän, joka omalla esimerkillään tukee kaupungin elinvoimaa ja tuo esille Huittisten arvoja. 

Vuoden 2020 tunnustuksen saajaksi on valittu ABC Huittinen.

Kahtena aikaisempana vuonna palkitut ovat olleet yhdistyksiä (Lauhan maamiesseura 2018 ja SBS Rupu 2019), mutta tänä vuonna kaupungin Yrittäjyys ja Hullun bisnekseen -teemavuoden kunniaksi haluttiin palkita yritys, joka on tehnyt huittislaista positiivista hulluutta näkyväksi. Valinta vahvistaa myös Huittisten kaupungin tänä vuonna julkaistun brändikäsikirjan viestiä.

ABC Huittinen on remontoinut liiketilansa vuoden 2020 aikana ja uudistunut ilme kertoo tarinaa huittislaisuudesta. Liikenneasema on remontoitu näyttävästi ja paikallisväriä on haettu tietoisesti. Asiakkaita osallistettiin ja he saivat äänestää ennen remontin alkamista show roomissa kolmesta arkkitehdin ehdotuksesta, jättää konkreettisesti kädenjälkensä lopputulokseen ja kertoa mitä on huittislainen hulluus.

Hullun hauskana esimerkkinä se, että viikon verran asiakkaat saattoivat tuoda linnunpönttöjä ja maksaa ruokansa sillä. Uudistus on saanut myös merkittävästi some-huomiota hauskojen ja persoonallisten sisustusratkaisujen ansiosta, ja siinä samalla Huittinen on saanut mainetta.

Valtakunnallisissa medioissa ABC on tuonut Huittisten liikenneaseman toimintaa esiin kaupungin brändin mukaisesti. Esimerkiksi ’hullunnopea’ uutisotsikko Kauppalehdessä: ”Hullunnopea latausasema Huittisiin – Teslaan saa 120 kilometriä toimintamatkaa viidessä minuutissa”

Huittisten arvot – rohkeus, inhimillisyys ja yhteistyö – kiteytyvät loistavasti uudistetussa myymälässä ja aurinkoisessa asiakaspalvelussa, perusteluissa todetaan. 

Jätä kommentti