“Joulumieltä sitä todella tarvitseville” – Metsärannan Liha tempaisee jakamalla tänään 50 joulukinkkua

Kuvituskuva Pixabay.

Punkalaitumella toimiva Metsärannan liha tempaisee tänään keskiviikkona hyväntekeväisyyden merkeissä. Yritys ilmoitti tiistaina Facebookissa jakavansa 50 joulukinkkua eniten tarvitseville.

Kinkut ovat peräisin tilauksista, jotka tehtiin ravintoloiden ja yritysten pikkujouluihin sekä joululounaille. Koronarajoitusten vuoksi miltei kaikki tilaisuudet on peruttu.

“Saimme ajatuksen, että näistä peruutetuista tilauksista voimme jakaa joulumieltä sitä todella tarvitseville”, kertoo Elli Marttila.

Kulunut vuosi on ollut monelle meistä poikkeuksellinen ja haastava muun muassa koronarajoituksista johtuen.

“Ymmärrämme, ettei se ole haastava vain yrityksille ja yrittäjille, vaan myös työntekijöille, jotka on esimerkiksi lomautettu tai irtisanottu kokonaan”, Marttila taustoittaa tempausta.

Kriteereitä tai ehtoja kinkun saamiselle ei ole. Joulupöydän herkun voi noutaa itselleen tai vaikkapa perheelle, jonka epäilee sellaista tarvitsevan.

Elli Marttila kertoo, että hyvän tekeminen on yritykselle jo perinne. Metsärannan Liha on tempaissut useana vuonna näin joulun alla.

“Edellisinä vuosina olemme järjestäneet yhdessä ravintola Punkan kanssa ilmaisen jouluruokailun ja lahjoittaneet jouluruokakoreja. Mukana on ollut myös muutama muu paikallinen yritys. Lisäksi on jaettu pienempiä eriä kinkkuja.”

Kinkkujen nouto tapahtuu Metsärannan Lihasta Punkalaitumelta tänään 23.12. klo 12-14. 

Jätä kommentti