Kaupunginhallitus päätti markkinoinnin toteuttajasta – Sastamala solmii sopimuksen KMG Turun kanssa

Sastamalan vaakuna Ystävyydenpuiston laidalla.

Mainostoimisto KMG Turku toteuttaa Sastamalan kaupungin markkinointiviestinnän suunnittelun ja toteutuksen seuraavien kahden vuoden ajan. Kaupunginhallitus päätti hankinnasta kokouksessaan maanantaina.

Määräaikaan mennessä tarjouksia saatiin yhdeksän, joista KMG Turun tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin. Vaikka toimiston tuntihinta on halvin, 73 euroa, se sai vertailussa maksimipisteet myös laadusta.

Toimeksiantoja voivat olla esimerkiksi kaupungin mainoskampanjat radiossa, printissä, verkossa ja somessa, kotisivujen kampanjakohtainen suunnittelu ja toteutus sekä lehdet, vuosikertomukset ja muut julkaisut.

Mainostoimiston toimeksiannot määritellään tapauskohtaisesti ja niistä sovitaan erikseen. Sopimus sisältää option vuodelle 2023.

Hankinnan arvioitu arvo Sastamalan kaupungille on enintään 40 000 euroa vuosi.

Jätä kommentti