Lauri Joona osallistuu Rovaniemen MM-ralliin – “Auto ja äijät kunnossa, joten voitto tavoitteena!”

Arktisen rallin tunnelmaa. Kuva: Taneli Niinimäki.

Sastamalainen Lauri Joona on ilmoittautunut helmikuun lopussa Rovaniemellä ajettavaan rallin MM-sarjan osakilpailuun Arctic Rally Finlandiin.

“Todella hieno fiilis päästä osallistumaan ensimmäiseen Suomessa talvella järjestettävään MM-Ralliin. Kiitos tästä mahdollisuudesta kuuluu tukijoilleni”, hehkuttaa Joona.

Joonan ja kartturi Ari Koposen edellinen vierailu pohjoisen ralliteillä ei sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti. SM-sarjan avausosakilpailussa tammikuussa parin menoa haittasivat tekniset murheet sekä ensimmäisellä erikoiskokeella tapahtunut harmittava penkassa käynti.

“On kyllä tosi hienoa päästä uudestaan Rovaniemen mahtaville teille! Auton alustaa vaivanneet ongelmat ollaan löydetty ja nyt se on taas sillä tasolla kuin sen kuuluukin olla, kertoo Joona, joka edellisen kisan jälkeen on viettänyt aikaa niin pajalla, testeissä kuin hiihtoladullakin.”

Arctic Rally Finland on Lauri Joonalle uran kolmas MM-ralli. Rovaniemellä Joonaa kirittää mm. viime vuonna JWRC-sarjassa kolmanneksi sijoittunut edellinen FFFS-voittaja Sami Pajari. Molemmat kilpailevat Rally4-luokitelluilla Ford Fiestoilla. Joona lähtee kisaan selkeällä tavoitteella:

“Auto ja äijät on kunnossa, joten tottakai RC4-luokan voitto tavoitteena!”

Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox ajetaan Rovaniemellä 26.-28.2.2021. Kilpailu on rallin MM-sarjan toinen osakilpailu. Kilpailun osallistujalista, reitti ja aikataulu löytyvät osoitteesta arcticrallyfinland.fi.

Kuva: Jani Salonen.

Jätä kommentti