Hiihtosporttia, kaupunkisotaa ja temppuratoja – Liikuntapalvelut tarjoaa lomatekemistä lapsille Sastamalassa

Kuvituskuva Pixabay.

Sastamalan liikuntapalvelut järjestää ensi viikolla lapsille ja nuorille maksuttomia talvilomatouhuja.

Toimintaan on valjastettu sisäliikuntapaikoista Vareliuksen liikuntahalli Vammalassa. Siellä alakouluikäisille järjestetään muun muassa hauskaa tekemistä temppuradalla sekä kaupunkisota. Yläkouluikäisille on omat ryhmänsä.

Alle 20-vuotiaat pääsevät viikon aikana maksutta luistelemaan Vammalan jäähalliin. Aamuisin hallissa toteutetaan alakouluikäisten luisteluleiri, kello 10.30 alkavat vapaat luistelut. Niiden ikärajat vaihtelevat päivästä riippuen.

Lisäksi Kiikan ja Toukolan kouluilla, Mouhijärven yhteiskoululla sekä Hopun urheilupuistossa pidetään hiihtosportteja. Ne sisältävät erilaisia leikkejä ja pelejä sukset jalassa.

Ryhmiä ohjaavat kaupungin liikuntaneuvojat, ja koronarajoitukset otetaan huomioon touhujen toteutuksessa. Ryhmät kokoontuvat ulkona ja tulevat yhdessä sisään, eikä saattajilla ja huoltajilla ole pääsyä sisätiloihin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täällä.