Preeco.fi: Puutarhakalusteet tekevät omasta pihasta ja terassista lomakohteen


Kevät on parasta aikaa sisustaa puutarhat, terassit ja parvekkeet viimeisen päälle kesäkuntoon. Oikeilla valinnoilla ja laadukkailla tuotteilla omasta puutarhasta saa edullisestikin rakennettua lomakohdetta vastaavan rentouttavan paikan, jossa on mukava viettää aikaa niin lomalla kuin arkenakin.

Suomalainen Preeco.fi verkkokauppa on palvellut asiakkaitaan kesäkalusteiden valinnassa jo vuodesta 2012, ja yrityksen laajasta kesäkalustevalikoimasta löytyykin varmasti ulkosohvat ja muut kalusteet kaikkien tarpeisiin. Lue alta Preecon vinkit oman kesäkeitaasi sisustamiseen.

Mieti mitä kaikkea puutarha voi mahdollistaa

Aurinkoisina kesäpäivinä ei ole mitään mukavampaa kuin nauttia mahtavista säistä oikein ajan kanssa parhaiden kavereiden tai perheen kanssa. Kesäkalusteiden valintaan kannattaa lähteä miettimällä mitä kaikkea puutarhassa haluaa tehdä. Haluatko rennon löhöilypesän, auringonottopaikan, täydellisen kesäterassin kesäkeittiöineen vai paikan jossa touhuta.

Jo pelkästään mukavalla ulkosohvalla saa mahtavan hengailupaikan terassille, parvekkeelle ja puutarhaan. Esimerkiksi polyrottinkisohvat ovat sekä kestäviä että edullisia. Ulkosohva on oiva paikka nauttia ystävien seurasta, tai rentoutua yksikseen työpäivän jälkeen.

BRYNOLF sohvaryhmä on monipuolinen kesäkaluste puutarhaan ja terassille.

Useat Preecon ulkosohvat ja terassisohvat sisältävät myös puutarhapöydän, joka mahdollistaa ruokien ja juomien helpon nauttimisen pihalla. Jos pihasta haluaa kaiken irti ruokailupaikkana, kannattaa sinne sohvan lisäksi hankkia ruokailuryhmä.

Puutarhakalusteet on aina suunniteltu ulkokäyttöön, ja valmistettu materiaaleista jotka kestävät hyvin erilaisia säätiloja, mutta parhaiten kalusteet säilyvät katetuissa paikoissa. Jos sisustettavaa aluetta ei ole jo katettu, voi pihalle hankkia helposti kauniin paviljongin johon ulkokalusteet saa sijoitettua. Näin saat puutarhaasi erittäin näyttävän ja suojaisan kesäpaikan.

Pienestäkin terassista saa viihtyisän kesäsopen

Varsinkin katetut ja lasitetut terassit sekä parvekkeet tarjoavat mahdollisuuden ympärivuotisen rentoutumispaikan perustamiseen. Parveketta ei tarvitse, eikä edes kannata, tunkea täyteen yksittäisiä tuoleja ja jakkaroita, vaan hankkia kerralla terassikalusteet, jotka mahdollistavat kaiken tarvittavan.

Pienemmällekin parvekkeelle saa sijoitettua kivan bistroryhmän, ruokailuryhmän tai terassisohvan, joilla nautit aamukahveista ja järjestät mukavia illanistujaisia kaikille kavereille. Parasta katetuissa terasseissa on niiden helppokäyttöisyys myös talvisin, varsinkin jos paikan varustaa terassilämmittimellä.

Pienemmällekin parvekkeelle mahtuu mukavasti jopa 4 istuttava polyrottinkinen sohvaryhmä pöydällä.

Valitse materiaalit huolella

Vaikka kaikki kesäkalusteet onkin suunniteltu ulkokäyttöön, on niiden materiaaleilla eroavaisuuksia.

Polyrottinki on erittäin suosittu materiaali ulkokalusteissa. Se on erittäin kestävä materiaali, joka pärjää pihalla jopa ympäri vuoden, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä. Polyrottinkiset puutarhakalusteet voidaan helposti putsata pelkällä vedellä. Luonnollista polyrottinkia mukaileva ulkonäkö sopii erittäin hyvin kaikkiin kohteisiin.

Polyrottinki on suosittu materiaali kaikissa puutarhakalusteissa. Se kestää sateen, paisteen ja pikku pakkasetkin. Riipputuoli on helppo viedä myös sisälle puutarhakauden jälkeen!

Puu on materiaalina luonnollisen näköinen, ja siksi helppo sijoittaa ulkotiloihin. Laadukkaasti käsitellyt puiset puutarhakalusteet kestävät käytössä vuosia, mutta vaativat usein uudelleen käsittelyn 1-2 vuoden välein.

Varsinkin ruokailuryhmissä suositaan nykyään niin sanottu non-wood materiaalia. Muovista valmistettu materiaali muistuttaa huomattavasti puuta, mutta on huomattavasti kestävämpi ja helppohoitoisempi ulkokäytössä.

Puutarhakalusteiden rungot valmistetaan useimmiten alumiinista tai teräksestä. Molemmat ovat erittäin pitkäkestoisia materiaaleja, ja sopivat hyvin erilaisiin käyttökohteisiin. Alumiinirunko on kuitenkin kevyempi ja paremmin säätä kestävä.

Kauppiaan 3 nopeaa vinkkiä kesäkalusteiden valintaan

1. Valitse ulkokalusteet käytön mukaan
Mieti mitä kaikkea haluat tilan mahdollistavan, ja sisusta puutarha, terassi tai parveke sen mukaan.

2. Huomio tilankäyttö
Pienimmillekin terasseille kannattaa valita terassisohva yksittäisten jakkaroiden sijaan. Jätä kuitenkin tilaa myös helppoon liikkumiseen.

3. Tarkista kesäkalusteiden materiaali
Toiset materiaalit ovat helppohoitoisempia ja säänkestävämpiä kuin toiset. Myös rungon materiaalilla on väliä.

Jätä kommentti