Alueviestin jakeluun muutoksia keskiviikosta alkaen – Sastamalan alueella lehden jako aloitetaan jo tiistai-iltana

Erik Lehtimäki esitteli vielä keskeneräistä yhteislaatikkoa. Se asennetaan jalkoineen betonilaatan päälle. Lisäksi kaikkiin sataan Peltityö Lehtimäen valmistamaan laatikkoon liimataan Alueviestin tarrat. Kuva: Minna Isotalo.

Koska Posti on lopettanut varhaisjakelu-palvelun myynnin ilmaiseksi jaettaville kaupunkilehdille, on Alueviestin jakoon tulossa muutoksia tästä viikosta alkaen.

Postin varhaisjakelussa on ollut Sastamala lukuunottamatta postinumeroalueita 38360, 38300, 32740, 32730 ja 38510, sekä Punkalaidun. Muun jakelualueen hoidosta on vastannut Suomen Suoramainonta Oy eli SSM, ja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta hoitaa sen edelleenkin.

Jatkossa Postin hoidossa olleen varhaisjakelualueen hoitaa Alueviestin oma jakelu, paitsi Punkalaidun siirtyy Suomen Suoramainonnan jakeluun. Alueviestin omaan jakeluun siirtyy samalla SSM:n jaossa tällä hetkellä olevat postinumeroalueet 38300, 32740 ja 32730 Sastamalasta.

Alueviestin jako alkaa Sastamalan alueella jo tiistai-iltana kello 21 jälkeen ja valmistuu niin, että jokainen oman jakelun piiri on valmis viimeistään keskiviikkona kello 12 mennessä.

Jatkossa Alueviestin saavat Sastamalan alueella myös mainoskieltotaloudet, jos heillä on laatikossa Alueviestin salliva, mutta mainokset kieltävä tarra.

Suurin muutos koskee kerrostaloja, joiden osalta Alueviestin jaossa siirrytään maailmalla jo hyvinkin yleiseen yhteislaatikko-malliin. Kerrostalojen ovien läheisyyteen tulee Alueviestin yhteislaatikko, josta asukkaat voivat noutaa lehtensä. Näin jakajat eivät häiritse kenenkään yöunia, eikä Alueviestin jakajat tarvitse kiinteistöjen avaimia.

Kerrostalojen yhteislaatikoiden asennus tullaan suorittamaan heti pääsiäisviikonlopun jälkeen. Laatikot valmistaa sastamalalainen Peltityö Lehtimäki Oy.

Jätä kommentti