“Homma näyttää varsin valoisalta!” – Roismalan Ponnistuksen miehet nousemassa korkeimmalle sarjatasolle kymmeneen vuoteen

Roismalan Ponnistuksen miehiä.

Roismalan Ponnistuksessa eletään mielenkiintoisia aikoja, vaikka sarjat loppuivat ennen aikojaan koronan vuoksi.

Ensi kaudeksi RoPoon tullee kaksi miesten joukkuetta, joista toinen pääsee mahdollisen sarjapaikan siirron turvin aloittamaan 2-divisioonasta, jossa on yksittäiset ottelut ja puhutaan jo kilpailullisesti kovasta sarjasta.

Sastamalassa ei ole liki kymmeneen vuoteen pelattu salibandya näin korkealla sarjatasolla. Neuvottelut sarjapaikan siirrosta ovat enää käytännössä liiton hyväksymistä vailla ja kaikki näyttää tältä osin hyvältä.

RoPo pelasi koronan takia tyngäksi jääneellä kaudella miesten 4-divisioonassa, jossa viimeisistä peleistä tuli kolme voittoa ja yksi tasapeli. Ensi kaudeksi on suulliset sopimukset pelaajapuolelle noin kymmenen uuden pelaajan kanssa. Vahvistuksien joukosta löytyy satoja liigaotteluita ja jopa maajoukkuekokemusta!

Valmennuskin vahvistuu mittavan salibandyuran tehneellä ex-pelaajalla, jolta löytyy jo reilusti valmennuskokemusta muun muassa nuorten SM-liigasta. RoPo tiedottaa kaikista sopimuksista ja mahdollisista yhteistyökuvioista sarjapaikan varmistuttua.

“Homma näyttää varsin valoisalta ja lähdemme tulevaan
kauteen erittäin innostuneina. Tarkoitus on järjestää viihdyttäviä
ottelutapahtumia ja pelata näyttävää sekä voittavaa salibandya!” tuumii
Jukka Kulonpää, joka on viime vuodet luotsannut RoPon edustusjoukkuetta.

Kulonpää kertoo RoPon etsivän uusia yhteistyökumppaneita ja joitain
neuvotteluja on jo käytykin.

Joukkueen budjetti tulee kasvamaan huomattavasti, varsinkin kun tavoitteena on nousu 1-divisioonaan.

“Urheilullisen tason noston ohella haluamme täyttää katsomot kotipeleissä ja saada halliin hurmoksellinen tunnelma väliaikaviihteineen.”, Kulonpää päättää.

Teksti: PH