Alueviestin omalla jakelulla onnistunut startti – “Kaikki piirit jaettu aamuseitsemältä”

Alueviestin jakelulaatikoita. Suurin osa kerrostalojen läheisyyteen sijoitetuista laatikoista seisoo omilla jaloillaan. Joillakin taloyhtiöillä on yhteinen Alueviesti-laatikko. 

Alueviestin oma jakelu Sastamalassa alkoi onnistuneesti. Osa talouksista sai lehtensä jo tiistai-iltana. Keskiviikkoaamuna seitsemältä jakajilta tuli viestiä, että kaikki piirit on jaettu.

Alueviesti siirtyi omaan jakeluun muun muassa alueilla, jotka ennen olivat Postin hoidossa. Ratkaisuun päädyttiin, koska Posti ilmoitti, ettei se enää jaa kaupunkilehtiä keskiviikon varhaisjakelussa.

Samalla itse hoidettavaksi otettiin entisten Postin jakopiirien (mm Karkku, Stormi, Vammalan alue) lisäksi postinumeroalueet 38300, 32740 ja 32730 Sastamalasta eli Keikyää ja Kiikkaa.

Muiden alueiden ja kuntien osalta jakelusta vastaa Suomen Suoramainonta Oy eli SSM.

Alueviestin jako alkaa Sastamalan alueella jo tiistai-iltana kello 21 jälkeen ja valmistuu niin, että jokainen oman jakelun piiri on valmis viimeistään keskiviikkona kello 12 mennessä.

Kerrostalojen osalta Alueviestin omassa jaossa siirryttiin maailmalla jo hyvinkin yleiseen yhteislaatikko-malliin. Kerrostalojen ovien läheisyyteen (omalla jakelualueella) on sijoitettu Alueviestin yhteislaatikko, josta asukkaat voivat noutaa lehtensä.

Joihinkin taloyhtiöihin on mietitty jakelulaatikon suhteen toisenlainen ratkaisu. Tässä kerrostalossa laatikko on kiinnitetty roskakatoksen seinään.

Jätä kommentti