Kiikka saa oman festivaalin! – Elokuun lopun Venetsialaisissa urheilukentällä esiintyy muun muassa Katri Helena

Kiikan urheilukentästä muodostuu elokuun lopussa festivaalialue. Kuva: Minna Isotalo.

Pirkanmaa saa uuden festivaalin, kun kesän päättäjäisiä juhlitaan Sastamalassa, Kiikan Venetsialaisissa, lauantaina 28. elokuuta.

Lavalle nousevat iskelmän pioneeri Katri Helena, poptähti Jonne Aaron ja Agents-henkistä musiikkia esittävä Ville Liimatainen & Ajomiehet.

Toive tapahtumasta on tullut alueen asukkailta.

”Sukumme juuret yltävät Kiikkaan, jossa edelleen asuu monia läheisiämme. Toive tapahtumasta on kiirinyt useaan otteeseen korviimme, kunnes nyt sen järjestämiseen avautui mahdollisuus”, promoottori Tommi Liimatainen kertoo.

Katri Helenan edellisestä esiintymisestä on kulunut aikaa liki kaksi vuotta. Edellisen kerran hänet nähtiin joulukonserteissa konserttisaleissa joulukuussa 2019.

Jonne Aaronin Ota mut -konserttisalikiertue keskeytyi koronan vuoksi maaliskuun alussa 2020. Ville Liimatainen ja Ajomiehet julkaisi debyyttisinglen, Jonne Aaronin heille säveltämän kappaleen Tuhlaajapoika, marraskuussa 2020.

”Elokuun pimenevät illat antavat upeat puitteet keikkaelämykselle valoineen ja idyllisine puitteineen. Kiikan urheilukentälle nousevassa tapahtumassa on maakuntafestivaalitunnelmaa”, Liimatainen fiilistelee.

Tapahtumassa on kattavat ravintolapalvelut ja yhteistyökumppaneiden ruokamyyntipisteitä. Alueelta löytyy myös erillinen VIP-alue, jossa on omat ravintolapalvelut, istumapaikkoja pöytineen sekä omat wc:t. VIP-lippuun sisältyy buffet-ruokailu.

Festivaalialue tulee olemaan laaja, joten mahdolliset turvavälit on helppo säilyttää. Käsidesiä on tarjolla lukuisissa tapahtuma-alueen pisteissä.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnistynyt Lippupisteessä.

Katri Helena on iskelmän pioneeri.

Jätä kommentti