Onnea kevään 2021 ylioppilaat! – Lue tästä päivittyvä lista valkolakkinsa saavista

Onnea ylioppilaille. Kuvituskuva.

Punkalaitumen lukion viisi uutta ylioppilasta ovat:

Aro Elli, Huuska Linnea, Kajantola Teemu, Peräniitty Jaakko ja Viitasaari Emma

Huittisten Lauttakylän lukion uudet ylioppilaat (38): 

Alho Riina, Aro Heta, Haavisto Lotta-Sofia, Järvenpää Rasmus, Kaasalainen Eemil, Kalmi Henna-Maarit, Karttunen Aada, Kaunistola Henna, Kivipelto Leevi, Koski Anna, Kujansuu Emma, Kyrömäki Milja, Kärki Matias, Lahti Eerika, Leppämäki Eetu, Ljesnjanin Aladin, Lähde Elisa, Meiseri Silvia, Mäkelä Noora, Mäntysaari Helmi, Novakovych Vadym, Nurminen Jemina, Oinonen Miikka, Ojansivu Ilona, Pirkola Veera, Pitkäperko Emmimari, Pohjolainen Iina, Randell Helmi, Seppä Anniina, Seppälä Frans, Silenko Robert, Soo Laura, Suittio Emmi, Syrjänen Heli, Tammark Tauri, Tapio Emmi, Uotila Emma-Sofia, Virta Aaron

Aikuislinjan kolme kevään ylioppilasta: Laaksonen Marianne, Sario Ernesti, Vehviläinen Tuomas

Vammalan lukio kevään ylioppilaat (64)

Niina Aaltonen, Anni Aarnikuru, Linnea Aho, Janina Airio, Milla Eino, Savannah Grönstrand, Elias Haapasalmi, Eero Heikkilä, Janica Heinonen, Antti-Eemil Helin, Aliisa Holma, Henna Huhtivuo, Ella Hyttinen, Aleksi Häihänen, Petra Jalo, Pilvi Jalo, Vilma Kiili, Katri Kohtala, Henna Kopi, Hille Kuikka, Mikael Kulju, Jalmari Kulmala, Aapeli Kuusela, Salla Kuusisto, Emmi Laikko, Eetu Lindroos, Heikki Linnainmaa, Siiri Lumio, Lauri Marttila, Elina Mattila, Julia Metsämäki, Arttu Muurikainen, Alessandra Mäkelä, Julius Mäki, Jonna Mäkinen, Tuuli Nieminen, Aarne Ollila, Elina Peltonen, Heli Penkkimäki, Konsta Perttula, Rauha Pesonen, Jaakko Pietilä, Aaro Pihlajamäki, Tomas Pohjanterho, Ville Pusa, Milla Pääkkönen, Pinja Rakkolainen, Henni Rannikko, Aino-Maria Rantala, Lauri Ruponen, Julia Saari, Kaisa Saari, Ruusa Saarijärvi, Suvi Savola, Sampsa Seppälä, Santeri Skofelt, Matias Suvanto, Kasperi Tryyki, Joonatan Vainiomäki, Ester Valtanen, Oona Venetti, Visa Vilppala, Pihla Virtanen

Lisäksi yksi ylioppilas ei antanut julkaista nimeään.

Karkun evankelisen opiston uudet ylippilaat (14):

Diefenbaugh Jooel, Kaasalainen Oona, Kelkka Renja, Korjonen Jesse, Mboka Nganou Elvira, Mironyceva Anastasija, Momo Nganou Hilary, Mäkelä Vanessa, Niemistö Janne, Penttilä Heikki, Torvinen Olli, Umulisa Angelique, Viitala Erkki

Lisäksi yksi ylioppilas ei halua nimeä julkisuuteen.

Tampereen Sammon keskuslukion urheilulinja:

Oliver Lauhamo

Tampereen klassillinen lukio, luonnontiedelinja:

Noora Mäkelä

Mäkelänrinteen lukio, Helsinki:

Vilhelmiina Prihti

Tredu Pirkkala

Veeti Liemola, Sastamala (kaksoistutkinto: ylioppilas / lentokoneasentaja)

Espoon aikuislukio

Mervi Söderman o.s. Sävilahti

Jätä kommentti