Muraaleja myös Sastamalan vuokratalojen seiniin? – “Mahdollista, jos ei synny kuluja”

Luontoaiheiset muraalit ovat keränneet kiitosta Huittisissa. Kuva: Taideakseli Huittinen.

Huittisten Sahkossa kerrostalojen seinäpintoihin maalatut muraalit ovat herättäneet ihastusta myös Sastamalassa. Osana taideprojekti Taideakselia syntyneet luontoaiheiset maalaukset kirvoittivat lukijan yhteydenottoon Alueviestin toimituksen suuntaan.

“Kävin hiljattain Huittisissa ja ihastuin komeisiin muraaleihin. Tuli mieleeni, että olisiko Sastamalassa mahdollista toteuttaa vastaavaa taidetta kaupungin vuokrakerrostalojen pintoihin? Olisiko esimerkiksi Sastamalan Vuokratalot Oy valmis antamaan seiniä käyttöön, jos jokin taideporukka haluaisi itseään toteuttaa”, lukija miettii.

Välitimme kysymyksen Sastamalan Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja Juha Runnarille, joka ei tyrmää ajatusta ainakaan suoralta kädeltä.

“Onhan se mahdollista, jos siitä ei synny kuluja vuokrataloille”, hän vastaa sähköpostitse.

Sopivaa seinäpintaa ei kuitenkaan ole ihan määrättömästi. Runnarin mukaan ainoa sopiva vaihtoehto voisi löytyä Vammalan Lousajassa sijaitsevista vuokrataloista.

Jätä kommentti