Vankilantielle uutta pintaa Säkylässä – Tie suljetaan liikenteeltä kokonaan ensi tiistaiksi

Päällystystyöt. Arkistokuva.

Maantie 12697 eli Vankilantie Säkylässä päällystetään ensi viikolla uudelleen välillä Karhia-Vuorenmaa. Tie suljetaan läpikulkevalta liikenteeltä tiistaina 15. kesäkuuta kello 6 alkaen Kakkurinsuon koivukujanteen kohdalla.

“Toimenpiteellä halutaan varmistaa sekä ohikulkevan liikenteen että työntekijöiden turvallisuus poikkeuksellisen kapealla tienkohdalla”, tiedottaa Varsinais-Suomen ely-keskus.

Tie on suljettuna kello 20:een saakka. Tähän saakka käytössä on kiertotie reitillä Karhia – Kankaanpää – Myllykylä – Vuorenmaa. Seuraavana päivänä päällystystyöt jatkuvat samalla tiellä, mutta tie on muutoin leveämpi, joten turvallinen liikennöinti on taas mahdollista.

Ely-keskuksen mukaan tiistain jälkeen päällystettävällä osuudella tie on kaksikaistainen, ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen.

Jätä kommentti