EVX Store –verkkokaupasta saat tulevaisuuden teknologiaa

Sähköpotkulauta.

EVX Store on aivan uudenlainen verkkokauppa, joka tarjoaa paljon mielenkiintoista elektroniikkaa ja teknologiaa kaikille sellaisesta kiinnostuneille. Yritys toimii Lahdesta käsin, mutta toimittaa tuotteitaan joka puolelle Suomea. Verkkokaupasta löytyvät kaikki toimitettavissa olevat tuotteet ja niihin jokaiseen voi tutustua kattavan lisätietokohdan avulla.

Tulevaisuuden kulkuvälineet ja teknologia ei vielä välttämättä ole niin tuttua kaikille, joten tuotteiden joukosta löytyy varmasti paljon sellaista, mistä et ole koskaan kuullutkaan. Nyt on kuitenkin hyvä aika ottaa selvää, miten teknologiaa voi hyödyntää tulevaisuudessa.

Evxstore.com valikoimiin kuuluvat niin dronet, pyörät, sähköpotkulaudat, kodintarvikkeet kuin muut tarvikkeet. Kodintarvikkeisiin kuuluvat siivous- ja pihatöissä hyödylliset robotti-imurit sekä robottiruohonleikkurit. Muista tuotteista taas voi löytää oheistarvikkeita, kuten latureita ja akkuja. Koska tulevaisuudessa monet asiat hoidetaan automaattisesti ja sähköisesti, on hyvä varmistaa, että laturi on aina valmiina tai että kotoa löytyy vara-akku, jos akusta loppuukin virta juuri ratkaisevalla hetkellä.

Droneista sähköpotkulautoihin

Dronet eli kauko-ohjattavat nelikopterit ovat nousseet monien suosioon. Ne ovat käteviä esimerkiksi YouTube-videoiden kuvaamisessa, sillä niillä saa kuvaa myös sieltä, minne ei itse pääse. Dronen avulla voi myös tarkistaa vaikkapa miltä talon katolla näyttää. Niitä voi käyttää aivan hyvin myös pelkässä harrastekäytössä, mikä tarkoittaa sitä, että dronea lennätetään kuin vaikkapa kauko-ohjattavaa helikopteria tai lentokonetta. Harrastus sopii yhtä hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin. EVX Storessa on mukava valikoima erilaisia droneja. Niitä löytyy monelle eri budjetille, joten jokainen löytää taatusti omaan budjettiinsa sopivan dronen. Mitä korkeampi dronen hinta on, sitä enemmän siinä on yleensä lisäominaisuuksia ja sitä laadukkaammaksi nelikopteri on rakennettu. Esimerkiksi käytetyissä materiaaleissa on eroja.

Myöskään pyöräily ei ole enää pelkkää hiki hatussa polkemista. Nykyisin markkinoilla on runsaasti erilaisia sähköpyöriä, jotka helpottavat pyöräilyä ja saavat niin työ- kuin koulumatkat sujumaan nopeammin. Sähköpyörän avulla ylämäet taittuvat nopeasti, eikä raskaskaan keli ole enää este. Täytyy myös huomioida, että sähköpyörällä ajettaessa terveyshyödyt ovat edelleen lähes samaa luokkaa kuin tavallisella pyörällä poljettaessa. Joutuuhan sähköpyörälläkin polkemaan, vaikka se toki sujuukin helpommin. Sähköpyörän akun kesto määrittää sen, kuinka pitkään ajoon pyörä sopii. Akun kestoon kannattaa siis kiinnittää huomiota sähköpyörää ostettaessa. Mitä enemmän haluaa pyöräillä, sitä pidempään akun tulee kestää.

Sähköpotkulaudat ovat selkeästi tulevaisuuden kulkuväline. Niitä voi nähdä jo nyt liikenteessä ja sähköpotkulaudalla liikkuminen onkin todella vauhdikasta ja helpon näköistä. Helppoa se onkin, mutta toki varovaisuus ja turvallisuus on hyvä pitää mielessä. Varsinkin ruuhkassa voi olla hyvä hypätä pois potkulaudalta ja taluttaa sitä hetken aikaa. Sähköpotkulautoja voi toki vuokrata, mutta kaikkein helpointa on ostaa sellainen itselle. EVX Storen valikoima kattaa sähköpotkulaudat edullisista vaihtoehdoista kalliimpiin malleihin. Jokainen voi siis päättää itse, kuinka paljon haluaa panostaa rahallisesti sähköpotkulaudan hankintaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että sähköpotkulauta tulee ehdottomasti säästämään matkakustannuksissa, sillä sen avulla pääsee kätevästi paikasta toiseen, jolloin ei tarvitse käyttää omaa autoaan tai julkisia kulkuvälineitä.

Robotti-imuri

Ilmainen toimitus ja ilmainen palautusoikeus

EVX Store haluaa tarjota asiakkailleen turvallisen tavan ostaa uudenlaista teknologiaa. Kun verkkokaupasta tilaa mitä tahansa tuotteita, on niillä on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Näin tuotteisiin voi siis tutustua kaikessa rauhassa kotona ja pohtia, onko tuote juuri sellainen kuin oli kuvitellut.

Kaikki tilaukset myös toimitetaan ilmaiseksi, joten tilaajan ei tarvitse huolehtia erillisten postikulujen summaa. Kun tilaat tuotteita, maksat vain tuotteiden hinnan. Se on monen kuluttajan mielestä hyvä asia ja lisää luottamusta yritystä kohtaan.

EVX Storen tilauksen voi maksaa monella eri tavalla. Verkkopankkimaksut onnistuvat jokaisen suomalaisen verkkopankin kautta. Jos tilaaja haluaa saada vähän enemmän maksuaikaa tai pilkkoa maksut osiin, voi silloin tilata tuotteet laskulla tai osamaksulla.

Mitä tahansa kysyttävää tilaukseen liittyen onkaan, EVX Storen asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan. Asiakaspalveluun saa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Molemmat ovat nopeita tapoja. Sähköposteihinkin vastataan niin nopeasti kuin mahdollista, mutta toki puhelimitse pääsee läpi jopa heti. Hyvin toimiva asiakaspalvelu onkin yksi syy siihen, miksi EVX Store on monen mieleen.

Ruohonleikkuri.