Pohjan Kruunun laituri on kesäelämän keskus

Kuvan grillilaituri on nimeltään Rannan Kruunu.

Laajenna mökin, kesäpaikan tai rantatontin elintilaa veden päälle olohuoneena, kesäkeittiönä, veneen helppokulkuisena säilytyspaikkana sekä tietysti uimalaiturina.

Miltä kuulostaa laituri, jolla olisi tilaa muullekin kesäpuuhastelulle auringonotosta illanistujaisiin, grillijuhlia unohtamatta?

Pirkanmaalalainen Pohjan Kruunu Oy on suunnitellut rantaihmisille ihanteellisen vaihtoehdon ja tuonut markkinoille muuntuvan ja toiminnallisen laiturimalliston, joka valmistetaan käsityönä Kangasalla.

Mallistoon kuuluu neljä tyyppilaituria. Ne koostuvat itsenäisistä, toisiinsa liitettävistä erimuotoisista ja -kokoisista palaelementeistä. Palat kootaan asiakkaan haluamaan muotoon, ja kokonaisuutta voi tarpeen tullen myöhemmin täydentää.

Yksilöllisen, mallistosta poikkeavan laiturin toimittaminen on myös mahdollista.

Malliston näyttävin on kuusiosainen grillilaituri, Rannan Kruunu.

”Lanseerauskampanjassamme siihen saa nyt vajaan tonnin arvoisen laiturigrillin kaupan päälle”, vinkkaa projektipäällikkö ja laituri-idean kehittelijä Olli Juurakko.

Puurunkoiset laiturielementit rakennetaan painekyllästetystä terassilaudasta kelluvien putkiponttonien päälle. Asennuksessa palat kytketään toisiinsa, ja valmis laituri ankkuroidaan rantaan ja pohjaan.

Koska laituri on liikkuva eikä paikalleen niitattu, niin se kestää jäissä myös talven.

Laiturilla voi järjestää isommatkin kesäkekkerit, sillä yhden elementin kantavuus on 900 ja koko laiturin parhaimmillaan 3 100 kiloa.

Laitureita toimitetaan koko Etelä-Suomen alueelle, ja tarvittaessa Pohjan Kruunun ammattilaiset suorittavat myös asennuksen.
Olli Juurakko kertoo laiturikaupan käyvän nyt kuumana.

“Jos tarkoitus on tanssia juhannuksena uudella laiturilla, kannattaa olla nopea, ja kysyä tarjous jo hyvissä ajoin”, hän kehoittaa.

https://laituri.net/

Pohjan Kruunu Oy

  • Julkisivujen kokonaisvaltaiseen saneeraukseen erikoistunut yritys, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Yrityksen erityisosaamista ovat julkisivujen vaativat betonirakenteiden korjaustyöt, parveke- ja vesikattosaneeraukset sekä maalaustyöt.
  • Pienkiinteistöjen kunnostustyöt maalauksesta maanrakennukseen.
  • Uusin aluevaltaus on laiturien valmistus.
  • Toimitilat sijaitsevat Kangasalan Lentolassa.