Tupakointi on nautinto – “Terassilla ravintoloitsija on järjestänyt meitä suurrikollisia varten oikein tuhkakupitkin”

Tupakointi. Kuvituskuva.

Poltan savukkeita tai piippua ainoastaan kesäisin ja kauniilla, lämpimällä säällä mökillä. Laiturilla kylmän lonkeron tai kahvikupin kaverina.

Joskus saatan ruveta oikein hurjaksi ja polttaa savukkeen jopa rantakahvilan terassilla! Siellä on ravintoloitsija järjestänyt meitä väkivaltaisia suurrikollisia varten oikein tuhkakupitkin. En ole toistaiseksi joutunut poliisin enkä oikeuslaitoksen kanssa tekemisiin, koska pidän itseäni niin sanottuna huomaavaisena tupakoitsijana.

Ai mitä se tarkoittaa? Sitä, että huolehdin siitä, että en polta lapsiperheiden enkä ruokailijoiden välittömässä läheisyydessä ja kysyn mahdollisesti viereisessä pöydässä istuvilta, haittaako jos tupakoin. Jos haittaa, siirryn toisaalle.

Niin sanotut terveysfasistit ovat asia erikseen, heitähän haittaavat kaikki asiat joita joku tekee eri tavalla kuin he. Heidän ongelmiensa takana on kuitenkin yleensä jokin syvempi taustasyy.

Mainiota kesää kaikille! Nauttikaa!

I

 • avatar markkumanninen

  Tupakkaveroa peritään niin paljon että summalla maksetaan kaikki suomalaisten saamat asumistuet.

  • avatar Mullikuhnuri

   Kunpa maksettaisiinkin, mutta ne rahat menevät tupakan aiheuttamien keuhko- kurkku- ja suusyöpien, keuhkoahtaumataudin, astman ja verenkiertoelinten sairauksien hoitokuluihin sekä työkyvyttömyyden korvauksiin. Tupakoimattomat paikkaavat työllään tupakkataukolaiskottelun. Kunnallisverossa maksamme lisäksi julkisten tilojen ja paikkojen siivoamisen tupakantumpeista.

   • avatar Seppo

    Jos tupakoinnista olisi kuluja enemmän kuin tuloja olisi se jo kielletty täysin.
    Sitä vaan mietin että mistä kaikki työtä vieroksu at vihervasemmistolaiset kuvittelevat saavansa rahat jos autoilu ja tupakointi kiellettäisiin

   • avatar Mullikuhnuri

    Seppo, enemmän olisin huolissani syrjäytyneistä perusjunteista, jotka eivät edes yritä hakea töitä. Heidän elämänsisältönsä on halpa Baltian viina ja tupakka ja muu veronkierto. Mitään eivät tee itsensä tai yhteiskunnan hyväksi “koska maahanmuutto”, “koska vihervasemmisto”, “koska kommunisti-Yle”, “koska kulttuurivallankumous”. Koska vika on aina muissa, kun ei pärjää elämässään.

Kommentointi ei ole käytössä.